Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Pătura cu mâneci devine cel mai inspirat cadou de Crăciun în plină criză energetică

Pătura cu mâneci devine cel mai inspirat cadou de Crăciun în plină criză energetică

Specialistii trag mari semnale de alarma in legatura cu neasteptata criza energetica europeana. Preturile pentru caldura vor atinge iarna aceasta un prag decisiv, luna februarie reprezentand punctual culminant in care facturile pentru curent si gaz pot ajunge la sume uriase.

Pătura cu mâneci devine cel mai inspirat cadou de Crăciun în plină criză energetică
de Georgiana Adam    |    12 Oct 2022   •   16:07

In acest articol vom prezenta una dintre cele mai bune modalitati de a face economii, acestea fiind mai mult decat necesare, daca privim situtatia in care se afla tara noastra, dar si Europa.

Temperaturile din casa urmeaza sa scada din ce in ce mai tare, din cauza scumpirii energiei si cu siguranta vei avea nevoie de cele mai calitative paturi cu ajutorul carora sa te incalzesti. Paturile cu maneci au fost votate ca fiind cel mai bun remediu impotriva zilelor in care frigul nu te lasa sa te bucuri de diminetile, dupa-amiezile sau serile petrecute confortabil acasa.

De multe ori ceaiul nu mai are acelasi gust aromat cand il bei cu mainile tremurande si nici micul dejun nu ti se mai pare asa gustos. Seful iti trimite avertismente peste avertismente ca nu ai reusit sa iti termini munca de acasa la timp, in realitate fiindu-ti foarte greu sa fii productiv din cauza temperaturii din casa ta. Pentru toate aceste probleme, exista o solutie: patura cu maneci, care este si una din cele mai bune idei cadouri de Craciun pentru familie si prieteni.

Care sunt cele mai populare modele de paturi cu maneci si de ce reprezinta acestea cadoul perfect de Craciun?

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

1. Patura cu maneci, buzunar si prindere la spate, Super Catifelata

Aceasta patura te invata parca pentru prima oara ce inseamna confortul. Materialul calitativ te cuprinde intr-o imbratisare calduroasa din care nu ti-ai mai dori sa pleci niciodata. Primul lucru spre care iti vei indrepta privirea, atunci cand te vei trezi dimineata, va fi aceasta patura cu maneci. Te vei convinge ca nu trebuie decat sa o iei pe tine ca sa poti sa incepi o zi plina de reusite!

In timpul filmelor tale preferate de Craciun nu va mai fi nevoie sa stai zgribulit intr-un colt al canapelei, multumita acestei paturi incredibile. Buzunarele au si ele un scop bine definit! Acestea iti asigura pana si incalzirea palmelor, pentru ca tu sa poti avea parte de niste adevarate clipe de relaxare, de la care nimic sa nu te poata distrage.

Ce s-ar potrivi mai bine sub bradul de Craciun decat patura cu maneci si material catifelat? Daca vrei ca si anul acesta sa ii sari in ajutor Mosului si sa oferi cate un cadou fiecarei persoane dragi din familia ta, cu siguranta ar trebui sa iei in calcul patura cu maneci!

2. Patura cu maneci si buzunare, Super Pufoasa

Patura rosie cu maneci , buzunare si material super pufos este cea mai buna achizitie pe care o poti face in preajma sarbatorilor de iarna! Daca iti doresti sa ai parte de o vacanta de Craciun relaxanta, in care sa poti sta langa brad impreuna cu familia si sa povestiti fara a simti un disconfort constant cauzat de temperatura scazuta, atunci aceasta patura pufoasa iti sare in ajutor.

Patura rosie va accentua atmosfera de sarbatoare prin culoarea ei vibranta si va incuraja toti membrii familiei sa petreaca impreuna niste clipe de neuitat!

3. Patura cu maneci pentru cupluri

Iti doresti sa iti petreci serile si diminetile de iarna cat mai aproape de partenera ta? Patura cu maneci pentru cupluri este cel mai bun accesoriu pentru indragostiti! Aceasta este destul de mare cat sa va cuprinda pe amandoi si va invita parca sa stati cat mai mult timp unul in bratele celuilalt.

Materialul confortabil va va face sa simtiti ca va relaxati cu adevarat pana si in cele mai friguroase zile. Momentele in care apareau neintelegeri in cuplu din cauza temperaturii scazute din casa (sau a facturii la curent) care va rapea buna dispozitie, nu vor ramane decat niste amintiri neplacute. Cumpara-i iubitei tale de Craciun aceasta patura cu maneci si fa-o sa inteleaga ca vrei sa impartiti fiecare clipa magica a sarbatorilor de iarna.

4. Patura cu maneci si buzunar DELUXE, Ultra Calduroasa

Iti plac produsele deluxe cu ajutorul carora sa simti ca duci traiul somptuos la care ai visat intotdeauna? Patura cu maneci si buzunar este cel mai bun exemplu de articol luxuriant care nu ar trebui sa lipseasca din casa ta. De ce? Pentru ca aceasta iti poate asigura un confort la care rar ai mai visat. 

Materialul din care este facuta nu este doar ultra calduros ci si ultra catifelat, simtindu-se ca o mangaiere peste pielea ta. Diminetile de iarna nu vor mai fi niciodata la fel ci vor deveni adevarate ritualuri de relaxare, in care acoperit cu patura deluxe vei observa cum toate activitatile decurg mai usor.

Daca vrei sa daruiesti un cadou de Craciun unei personane indragostita de stilul de viata opulent, atunci patura cu maneci si buzunar este alegerea perfecta!

5. Patura cu maneci si buzunar, Cool Stuff

Esti genul de persoana careia ii plac accesoriile cool? Incerci sa fii mereu in pas cu ultimele aparitii? Perfect! Patura cu maneci nu numai ca iti va satisfice nevoia de a detine mereu cele mai inovative si practice produse, dar va fi si unul dintre cele mai cool articole din dulapul tau. Patura cu maneci si buzunar are dubla posibilitate de utilizare: fie ca o patura normala, fie ca o haina groasa de iarna, potrivita pentru cele mai geroase zile ale acestui anotimp.

Daca vrei sa surprinzi fiecare membru al familiei tale printr-un cadou orginial si care sa le fie cu adevarat de folos, atunci cei de la MindBlower iti recomanda sa iei in calcul acest cadou practic si actual: patura cu maneci. In iarna asta, poti da linistit temperatura interioara pe o treapta mai scazuta si sa imbraci una din aceste paturi cu maneci. Vei putea astfel sa tii cat de cat sub control factura la curent si de asemenea vei contribui si tu la incetinirea incalzirii globale, o problema cu care se confrunta toata omenirea in prezent. 

Iarna grea care se anunta anul acesta se apropie cu pasi repezi, asa ca fiecare om incearca sa gaseasca cele mai bune modalitati sa economiseasca energie pentru ca valoarea facturilor de la gaze sau curent sa nu depaseasca posibilitatile financiare ale familiei.

MindBlower are dreptate: paturile cu maneci sunt modalitatea perfecta prin care sa nu simti temperaturile scazute din casa sau de la birou. Caldura acestora iti va transforma fiecare zi intr-una plina de rezultate, in care sa beneficiezi de confortul dupa care tanjesti.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close