Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Pentru cei care vor să-și schimbe jobul

Pentru cei care vor să-și schimbe jobul

Poate că simți nevoia unei reorientări profesionale. Nu ești singur, multă lume simte asta în această perioadă. Cel mai greu e să începi. Mai ales că de cele mai multe ori nu cunoști suficient de bine domeniul încât să poți realiza un plan de viitor.

Pentru cei care vor să-și schimbe jobul
de Georgiana Adam    |    03 Iun 2021   •   16:52

De aceea, cel mai bun prim pas ar fi chiar un curs de formare. Care să te ia de la zero și să te aducă la un nivel în care poți profesa. Și nu trebuie să te lași intimidat de preț, întrucât poți achita costul și cu un card de cumpărături.

Atelierele ILBAH oferă o gamă largă de cursuri din diverse domenii. Dacă te-ai gândit să te îndrepți către o zonă culinară, la ei vei găsi cursuri care acoperă chiar și cofetăria sau patiseria. Și dacă scopul nu este unul profesional, aceștia au ateliere și pentru cei care vor să învețe asta doar din pasiune.

Dacă ai înclinații artistice, ai putea să încerci designul interior, vestimentar sau floral. Sau, de ce nu, fotografia sau editarea video. Ai putea să te apuci chiar să înveți soft-uri precum 3ds Max sau Photoshop și să încerci să pătrunzi în industria jocurilor video!

Zona de beauty merită explorată și cererea va exista mereu. Important e să alegi ce ți se potrivește. Fie că e vorba de machiaj profesional, cosmetică, manichiură, nail art sau orice altă ramură, un curs o să-ți prindă bine la CV. Și, cine știe? Poate pe durata lui vei cunoaște oameni din domeniu, facilitând și mai mult găsirea unui job.

Dacă ești pasionat de bussiness, ai putea încerca un curs de antreprenoriat care te-ar putea ajuta foarte mult în cazul în care vrei să-ți deschizi propria afacere. Sau dacă ești în căutarea unui job stabil în această sferă, poți merge mai degrabă spre contabilitate, inspecția resurselor umane sau a salariilor.

Știm că evenimentele sunt puse pe pauză momentan, dar e bine să ne facem un plan de viitor optimist și orientat pe lucruri vechi de când lumea. Cum ar fi nunțile.

Oamenii nu vor înceta niciodată să se îndrăgostească. Sperăm astfel că și nunțile clasice, cu mulți invitați, se vor putea realiza în siguranță curând. Ai putea învăța să fii Wedding Planner. Cum ar fi să organizezi singur o întreagă nuntă? Cu siguranță este competitivă această piață, însă și satisfacțiile sunt probabil pe măsură.

Cursurile lor se desfășoară în condiții de siguranță în locațiile lor din București, Ploiești și Cluj-Napoca, dar și live în mediul online. De plată nu te îngrijora, întrucât poți folosi un card bun precum CardAvantaj pentru achitarea acestora.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close