Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Plătești pentru 1, beneficiază 2 - abonamentele medicale inovatoare lansate de Clinica Medikali la un an de la inaugurare

Plătești pentru 1, beneficiază 2 - abonamentele medicale inovatoare lansate de Clinica Medikali la un an de la inaugurare

Clinica Medikali din București, un standard de excelență în serviciile medicale private, marchează un an de la inaugurare prin lansarea unui pachet inovator de abonamente de sănătate individuale, cu servicii ce pot fi extinse pentru a acoperi nevoile medicale a două persoane - fără costuri suplimentare.

Plătești pentru 1, beneficiază 2 - abonamentele medicale inovatoare lansate de Clinica Medikali la un an de la inaugurare
de Georgiana Adam    |    06 Dec 2023   •   19:15

Noile produse puse la dispoziția pacienților Medikali, abonamentele medicale individuale, acoperă o gamă largă de servicii și investigații, la costuri lunare accesibile, și au o particularitate care le face unice pe piața din România: posibilitatea adultului titular de a-și include în abonament un copil cu vârsta până la 18 ani, caz în care serviciile accesate se pot împarti, dar costul rămâne același.

Tipuri de abonamente de sănătate Medikali și avantajele lor

Abonamentele medicale individuale Medikali au fost create în acord cu nevoile pacienților și acoperă servicii și investigații din toate specialitățile disponibile în clinică. Trei tipuri de abonamente pot fi accesate la Medikali începând de la doar 71 de lei pe lună - Medikare, Medikare Plus și Medikare Premium. Toate, cu avantajul de a asigura consultații oferite de medici dedicați și empatici, investigații și analize efectuate cu aparatură de ultimă generație, programări rapide, acces permanent la dosarul medical personal, care este disponibil online, medic concierge dedicat și ghidare în găsirea celor mai bune soluții medicale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe oricare din aceste abonamente, adultul titular își poate include un copil de până la 18 ani. În acest caz, adultul va beneficia de consultațiile, investigațiile și analizele integrate abonamentului, iar copilul, de servicii și investigații pediatrice. Această împartire a serviciilor nu duce la o modificare a prețului abonamentului - practic, nu presupune niciun extra cost pentru părinte. În aceasta constă și inovația cu care vine Medikali pe piață: 2 abonamente în 1, două persoane care beneficiază de servicii medicale private plătite pentru o singură persoană.

Am urmărit crearea unor produse care să redea întocmai dorința noastră de a îmbunătăți sistemul medical. Acest lucru înseamnă și creșterea accesului la servicii de calitate, iar prin aceste abonamente tocmai asta facem: oferim acces extins la servicii și investigații, fără a crește costurile. Este un concept nou pe piața românească, un concept cu care ne mândrim și pe care ne bucurăm că l-am putut lansa la un an de la inaugurarea Clinicii Medikali”, a declarat Dr. Adina Negoiță, medic fondator Clinica Medikali.

Medikali: servicii și investigații la cele mai înalte standarde

Clinica Medikali, situată în zona Pallady și inaugurată în urmă cu un an, a fost creată din dorința de a oferi oamenilor servicii medicale private la standarde internaționale. Funcționează într-un spațiu ultramodern, în care designul și funcționalitatea se îmbină armonios, iar infrastructura medicală și ambianța au fost gândite ca un tot menit să asigure nu doar servicii medicale optime, ci și un confort sporit pentru pacienți.

Totul, la Medikali, este adaptat nevoilor pacienților. În zona de pediatrie au fost amenajate spații de joacă, pentru a crea experiențe cât mai plăcute pentru cei mici. Pe etajul dedicat recuperării medicale se află și zona de kinetoterapie pediatrică care include elemente de dinamism, pentru a le induce celor mici pofta de a face mișcare, iar zona de fizioterapie și masaj dedicată adulților a fost gândită în jurul ideii de relaxare.

Printr-o investiție de 2,8 milioane de euro, clinica a fost dotată cu cele mai noi tehnologii, incluzând un centru de radiologie și imagistică medicală, dar și un centru de recuperare medicală. Echipa Medikali, formată din peste 120 de profesioniști în domeniu, din care 70% sunt medici, acoperă peste 25 de specialități medicale. Misiunea lor: îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite, prin concentrarea asupra pacientului și necesităților acestuia.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close