Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Mai sunt portofelele de dama accesorii folosite in secolul 21?

Mai sunt portofelele de dama accesorii folosite in secolul 21?

Faptul ca societatea noastra s-a schimbat radical in ultimele decenii si cu o viteza foarte mare nu mai este un secret. Observam acest lucru zi de zi, inclusiv in comportamentul nostru zilnic si in modul in care folosim diferite lucruri care inainte erau indispensabile. In acest sens si accesoriile folosite de doamne si domnisoare si-au schimbat rolul si functionalitatea.

Mai sunt portofelele de dama accesorii folosite in secolul 21?
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2021   •   16:20

Portofelul de dama este unul dintre aceste accesorii care pentru multe doamne si domnisoare se dovedesc a fi printre accesoriile care continua sa fie la moda chiar si in societatea moderna.

Daca pana in urma cu 2-3 decenii portofelul era folosit pentru a avea in siguranta si la indemana banii sub forma de bancnote si monede, astazi portofelul este deopotriva un accesoriu util si unul care sa fie stylish.

Astazi cand vorbim despre un portofel dama vorbim despre acel accesoriu care este utilizat atat pentru a avea la indemana banii cash, cat si cardurile bancare, documentele personale, cardurile de fidelitate sau alte obiecte de foarte mici dimensiuni care trebuie pastrate la indemana si in siguranta.

Chiar daca portofelele nu mai sunt doar un accesoriu pentru a pastra banii cash la indemana, astazi au devenit accesorii unde sunt pastrate numeroasele tipuri de carduri.

Portofelul este mai mult decat un accesoriu util, fiind un accesoriu vestimentar important. Tocmai de aceea, atunci cand esti in cautarea unui portofel dama este important sa alegi cu foarte mare atentie acest tip de accesoriu.

Portofelul de dama trebuie sa fie potrivit cu geanta pe care o porti sau cu poseta unde urmeaza sa pastrezi portofelul pe parcursul zilei. In acelasi timp este foarte important ca portofelul ales sa iti ofere suficient de mult spatiu pentru a pastra acolo ceea ce ai nevoie atunci cand ai iesit pe usa casei.

Dincolo de aceste aspecte vorbim de asemenea de materialul din care este confectionat portofelul, de culoarea acestuia, dar si de brand-ul portofelului. Materialul trebuie sa fie intotdeauna de cea mai buna calitate. Un portofel dama folosit zilnic in diferite situatii inseamna expunerea acestuia la diferite forme de uzura.

Si cu siguranta ca ti-ai dori ca portofelul ales sa fie ca nou pentru un timp indelungat. Tocmai de aceea este recomandat sa nu faci rabat de la calitate in momentul in care doresti sa iti cumperi un portofel nou.

In privinta culorii este recomandat sa tii cont de nuantele preferate atunci cand vine vorba despre tinuta vestimentara aleasa, dar si de culoarea sau nuanta altor accesorii precum geanta, cureaua de la pantaloni sau culoarea ceasului de mana.

Aceste accesorii trebuie sa isi gasesca o completare armonioasa pentru a avea prestanta, eleganta si stil. Si cu siguranta ca orice doamna si domnisoara isi doreste sa transmita aceste lucruri.

Chiar daca tot mai multa lume alege sa foloseasca telefonul mobil asemenea unui portofel virtual pentru a face plati in locul banilor cash sau in locul cardurilor, chiar daca telefonul mobil a devenit asemenea unui portofel unde putem pastra virtual chiar si carduri de fidelitate, trebuie spus ca oferta de portofele de dama este in continuare una suficient de mare pentru ca orice doamna si domnisoara sa poata gasi exact acel model de portofel dama care sa completeze perfect tinutele vestimentare, dar care sa fie in acelasi timp si util.

Pentru doamnele si domnisoarele care sunt in cautarea unui portofel dama, magazinul online Barney’s Store propune foarte multe astfel de accesorii pentru dama.

In oferta acestui magazin online vei putea gasi atat portofele de dama de diferite dimensiuni, culori si din diferite materiale, cat si o multime de genti, posete sau rucsaci casual. Intreaga oferta de astfel de accesorii este disponibila pe barneystore.ro.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close