Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Techstore.ro lansează în România frigiderele germane Severin

Techstore.ro lansează în România frigiderele germane Severin

Gama de produse electrocasnice Severin este disponibilă și pe site-ul celor de la Techstore.ro. De acum poți achiziționa de aici electrocasnice de calitate superioară ale brandului german cu o istorie de peste 60 de ani.

Techstore.ro lansează în România frigiderele germane Severin
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2021   •   09:53

Printre cele mai populare produse disponibile și în România sunt frigidere cu 2 usi dar care folosesc în prezent cea mai nouă tehnologie pentru optimizarea consumului de energie dar și congelatoare sau vitrine speciale pentru vinuri.

Vitrinele de vinuri de la Severin

Pasionații de vinuri au ocazia să îți depoziteze colecțiile de vinuri preferate la loc răcoros pentru a se menține la fel de proaspete o perioadă lungă de timp. De regulă, vinul făcut ca la carte capătă un gust mai profund și calitativ odată cu trecerea anilor și cu cât procesul de maturare avansează.

Vinurile au nevoie de condiții optime de depozitare pentru a se menține la cea mai bună calitate. Vitrinele de vinuri de la Severin sun concepute special pentru a oferi o temperatură constantă la interior, ce se poate seta în funcțiile de preferințele fiecărui utilizator. Modelele disponibile la Techstore sunt din gama de vârf a producătorului. Cele mai bune vitrine au și o capacitate de stocare de peste 250 de litri, cu rafturi reglabile.

Circulația aerului se face automat pentru a distribui temperatura în toata vitrina.Ușile sunt din sticlă și oferă vitrinelor un aspect estetic plăcut ce le face ideale de montat în apropierea barului sau chiar în camera unde se degustă vinuri rafinate.

Frigider de la Severin

Cei de la Severin au și o gamă de frigidere side by side ce se potrivesc perfect în orice bucătărie. Aceste modele de top ale producătorului pot fi alegerea ideală pentru cei care îți doresc un frigider spațios. Mix-ul perfect pe care îl face între design-ul modern și utilitatea de zi cu zi, face aceste aparate să fie potrivite pentru o familie mare, dar și pentru tinerii ce vor să aibă la dispoziție compartimentări separate pentru mai multe tipuri de preparate.

Ca și o combina frigorifica clasică, modelele side by side de la Severin au nevoie de mai mult spațiu de depozitare. Înainte de a achiziționa un astfel de produs de uz casnic, este foarte important să fie verificate dimensiunile pentru a găsi locul potrivit de montare.

Majoritatea produselor side by side sunt dotate cu iluminare LED dar și alte opțiuni speciale ce fac aparatul potrivit pentru o zi toridă de vară (dozator de apă și gheață).

Este recomandat ca frigiderul să aibă compartimente separate de depozitare. În acest fel alimentele nu se vor altera rapid din cauza combinației nefericite în care sunt depozitate cu alimente ce nu se potrivesc.

De exemplu, alimentele asemănătoare se pot așeza în același spațiu de depozitare. Cele de mici dimensiuni e indicat să fie depozitate în pungi etanșe. Sunt multe aspecte de care dacă ții cont cu atenție vei reuși să păstrezi la rece alimentele o perioadă mai lungă de timp.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close