Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tocmai ați cumpărat un telefon mobil nou foarte performant

Tocmai ați cumpărat un telefon mobil nou foarte performant

Dacă ați cumpărat de curând un telefon mobil foarte scump, va trebui să cumpărați și un accesoriu de foarte bună calitate care îl va proteja foarte bine.

Tocmai ați cumpărat un telefon mobil nou foarte performant
de Georgiana Adam    |    15 Feb 2022   •   12:28

Mobifan.ro este numele unui magazin online care comercializează huse pentru telefoane mobile de toate tipurile, inclusiv iPhone. Mai mult decât atât, aveți posibilitatea sa și personalizați husa pentru telefonul dumneavoastră, tot aici.

Oferta magazinului include și huse personalizate, gata imprimate cu diferite cu diferite personaje din filme, desene animate, imagini cu animale, câini, pisici, peisaje, etc. Tot aici găsiți o mulțime de accesorii pentru telefoane: suporturi auto de diferite tipuri, căști, etc.

Huse personalizate pentru telefoane

Dacă sunteți interesat de o husa telefon personalizata la cerere, pe pagina principală a site-ului veți găsi toți pașii pe care trebui să îi urmați pentru a obține exact husa pentru telefon pe care o doriți. Acestea sunt fabricate din silicon flexibil, gros de 3 mm.

Deoarece există modele de huse pentru telefon pentru fiecare tip de telefon în parte, acestea se vor potrivi perfect pe aparatul respectiv. Accesul la comenzile digitale și la portul de încărcare sau audio este foarte facil. Pentru că sunt huse de foarte bună calitate, aspectul telefonului nu va fi deloc modificat.

Alegeți ce imagine doriți și va fi imprimată într-un mod foarte clar pe husa pe care ați ales-o.

Materialul din este confecționată o husa personalizata pentru telefon este realizat din silicon cu gel. Are capacitatea de a proteja foarte bine telefonul împotriva zgârieturilor și a șocurilor. Dacă din greșeală veți scăpa telefonul, acesta se va sparge mult mai greu!

Alte produse interesante

Cu ajutorul magazinului online Mobifan.ro puteți cumpăra online și tricouri personalizate, stickere sau tablouri personalizate. Produsele au prețuri foarte bune. În momentul de față există chiar o importantă campanie de reduceri. În afară de faptul că produsele au prețuri reduse, pentru comenzi mai mari de 78 de lei, beneficiați de servicii de transport complet GRATUITE.

Tricourile personalizate pot fi de două culori: alb sau negru. Sunt disponibile toate mărimile începând cu S, L și până la 2 XL. Materialul din care sunt confecționate este de o excelentă calitate. Bumbac 100% ! Pentru a vă bucura de imprimeurile deosebite, vă recomandăm să nu folosiți înălbitori chimici pentru spălare, să nu le uscați la uscătorul de rufe și să nu le călcați la temperaturi mari, peste medie.

Multe din produsele incluse în oferta acestui magazin interesant, pot reprezenta un foarte frumos cadou cu ocazia unei petreceri aniversare, cu ocazia zilei de Sf. Valentin, a zilelor de 1 și 8 Martie, a zilei onomastice sau a altor sărbători importante de pe parcursul anului.

Căror persoane putem oferi cadouri personalizate?

Cadourile personalizate reprezintă o categorie specială de cadouri. Ele reușesc cu succes să transmită o cantitate foarte mare de emoții și rezistă timp îndelungat. De obicei, astfel de cadouri putem oferi persoanelor celor mai apropiate sau persoanelor foarte dragi: soț, soție, copii, logodnică, prietenă, rude, frate, soră, cel mai bun coleg, cel mai îndrăgit profesor, cel mai îndrăgit medic, etc.

Dacă veți opta pentru un astfel de cadou, puteți fi convinși că persoana care îl va primi se va bucura din plin de el și va fi în mod cert plăcut impresionat de mesajul special creat pentru el.

Vă recomandăm să comandați doar produse de calitate și să vă asigurați că imprimarea se va realiza cu aparate moderne de actualitate, pentru a avea un aspect foarte frumos și foarte elegant.

Relații suplimentare puteți obține în mod direct de la unul din reprezentanții companiei, formând numărul de telefon 0740.325.685. Personalul magazinului este foarte prietenos și foarte amabil!

×
Parteneri
Câți bani vor primi românii în plus, în mână, după majorarea salariului minim
x close