Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tot ce trebuie să știi despre cabinele de duș walk-in

Tot ce trebuie să știi despre cabinele de duș walk-in

Cabinele și paravanele de duș de tip walk-in reprezintă o soluție modernă pentru amenajarea zonei de duș.

Tot ce trebuie să știi despre cabinele de duș walk-in
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Noi 2022   •   17:26

Fie că optezi pentru o variantă închisă sau doar pentru un paravan fix din sticlă, această opțiune oferă un acces ușor, la nivel cu pardoseala și un design luxos și spațios.

Fie că dorești să creezi un punct focal în încăpere, pe o suprafață mică sau mare și ai nevoie de inspirație, sau pur simplu vrei să cunoști detalii despre integrarea cabinelor de duș walk-in, îți oferim mai jos informații despre aceste modele unice și atrăgătoare. De asemenea, îți punem la dispoziție idei de amenajare a acestui spațiu care te vor inspira și îți vor da posibilitatea de a crea un spațiu rafinat în baia ta - indiferent de dimensiunea camerei sau de bugetul de care dispui.

Adaugă valoare locuinței un duș de tip walk-in?

Deși adăugarea unui duș de tip walk-in ar putea fi puțin mai atipică, acesta devine o modalitate din ce în ce mai tentantă de a adăuga valoare casei și de a-ți îmbunătăți stilul de viață.

Așadar, utilizarea inteligentă a spațiului din baie poate transforma o simplă zonă de duș într-un punct de interes care va adăuga din plin valoare locuinței tale.

Sunt paravanele de duș walk-in practice?

Cabinele/paravanele de tip walk-in sunt o alegere incredibil de practică pentru o baie de familie. Acestea sunt deosebit de bune pentru gospodăriile aglomerate cu copii, persoane cu dizabilități și persoane în vârstă. Mai mult, deseori ocupă mai puțină suprafață decât o cadă de baie, ceea ce le face o opțiune ideală pentru băile mici.

Poți integra un paravan de duș walk-in într-o baie de dimensiuni reduse?

Da, cu o planificare atentă și achiziționarea unor produse complementare potrivite, poți integra cu ușurință un paravan de duș walk-in. Sunt disponibile o mulțime de cădițe de duș cu înălțime redusă și de diferite dimensiuni, pentru un design minimalist.

Alternativ, ai putea lua în considerare integrarea unui paravan de duș walk-in direct pe pardoseală - această modalitate necesită adăugarea unei rigole dus de calitate, cu un design modern și discret, precum Geberit CleanLine60 de la GQS German Quality.

Geberit CleanLine60 Grila rigola 30-130 cm, inox lucios - GQS German Quality

Alegerea unui paravan de duș walk-in fără rame este o idee utilă pentru o baie mică, sporind iluzia de spațiu. Acesta oferă un aspect impecabil, protejând în același timp alte zone din baie de umezeală.

Sfaturi de amenajare

  • Un paravan de duș de tip walk-in este locul perfect pentru integrarea a două sisteme de duș, transformând această zonă într-un spațiu multifuncțional. Chiar și un paravan walk-in de mici dimensiuni poate fi ocazia perfectă pentru a fi creativ cu elemente funcționale și un design minimalist. Poți integra sisteme de duș cu finisaje aurii - acestea adaugă un sentiment de lux acestei zone și, alături de un model de gresie albă, vei crea un spațiu luminos și aerisit.

  • Cabine de duș de tip walk-in ar trebui să transmită un sentiment de lux. Pentru a profita din plin de avantajele acestui model este important să folosești toate accesoriile disponibile. O modalitate de a face acest lucru este să iei în considerare și adăugarea unor bănci de duș. Este o modalitate minunată de a crea un spațiu care nu este doar practic, ci încurajează relaxarea.

Așadar, dacă te-ai hotărât pentru integrarea unei cabine/unui paravan de duș de tip walk-in, poți alege unul dintre sutele de modele disponibile pe germanquality.ro, alături de accesoriile potrivite.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close