Antena 3 CNN Economic Conținut plătit World Class Isho Timişoara, o nouă călătorie care promite să redefinească standardele sănătăţii şi fitness-ului din Timişoara

World Class Isho Timişoara, o nouă călătorie care promite să redefinească standardele sănătăţii şi fitness-ului din Timişoara

Liderul industriei de sănătate, fitness şi wellness din România a deschis o nouă locaţie.

World Class Isho Timişoara, o nouă călătorie care promite să redefinească standardele sănătăţii şi fitness-ului din Timişoara
Sursa foto: Getty Images I Nitat Termmee
de Georgiana Adam    |    17 Apr 2024   •   11:29

Cel mai nou club deschis în rețeaua World Class, World Class ISHO, şi-a deschis oficial porţile în incinta Complexului Rezidențial ISHO din Timișoara.

Noua locație este cea cu numărul patru din oraş și a 46-a din țară.

World Class Isho Timişoara este o adevărată oportunitate de a le oferi timișorenilor servicii premium de sănătate și fitness.

Cele patru cluburi din județul Timiș oferă peste 10km² de spații premium tuturor celor care doresc să adopte un stil de viață mai sănătos și mai activ.

World Class Isho Timişoara promite o nouă călătorie #BeHealthy care redefineşte standardele sănătăţii şi fitness-ului din Timişoara.

Piscina cu vedere asupra orașului te invită la antrenamente de înot într-un ambient perfect pentru a te deconecta de grijile cotidiene.

×
Subiecte în articol: World Class Isho Timişoara
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close