Antena 3 CNN Economic Elena Cristian, despre soarta Elenei Udrea: Cu siguranţă, este ultima ei dimineaţă cu imunitate

Elena Cristian, despre soarta Elenei Udrea: Cu siguranţă, este ultima ei dimineaţă cu imunitate

Elena Cristian, despre soarta Elenei Udrea: Cu siguranţă, este ultima ei dimineaţă cu imunitate
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Feb 2015   •   11:32

Astăzi este ultima zi cu imunitate pentru Elena Udrea, este de părere Elena Cristian, redactor-şef Income Magazine. Previziunea a fost făcută de jurnalist luni, la emisiunea Daily Income, de la Antena 3.

 
În aceeaşi emisiune, s-a discutat şi despre implicaţiile economice pe care le-ar avea o eventuală arestare a deputatei independente, fostă şefă a PMP.
 
"Cu siguranţă, este ultima dimineaţă cu imunitate pentru Elena Udrea. Eu am această certitudine văzând ceea ce s-a întâmplat şi ieri, şi în ultimele zile, şi ascultând toate semnalele transmise de partide şi de toţi cei care vor decide azi dacă Elena Udrea mai are imunitate sau nu şi dacă vor da curs celor cinci cereri, un record. Elena Udrea iese în evidenţă şi prin acest lucru, că este singurul parlamentar care are cinci cereri în Parlament - trei pentru arest şi două pentru urmărire penală. Şi putem face o previziune că vor mai apărea până la sfârşitul săptămânii şi altele", a comentat Elena Cristian, redactor-şef Income Magazine, luni, la emisiunea Daily Income, de la Antena 3.
 
Ziua decisivă pentru arestarea Elenei Udrea a sosit. Plenul Camerei Deputaţilor decide astăzi dacă favorita fostului preşedinte Traian Băsescu va auzi clinchetul cătuşelor. 
 
După ce deputaţii din Comisia juridică au avizat deja favorabil cererile de arestare ale procurorilor DNA pentru Elena Udrea, în dosarele Gala Bute şi Microsoft, Traian Băsescu a ieşit la rampă pentru a-şi susţine protejata şi a lansa atacuri la adresa postului Antena 3
 
Şi fostul său soţ, Dorin Cocoş şi fiul acestuia sunt deja în spatele gratiilor tot în dosarul Microsoft. 
 
Plenul Camerei Deputaţilor va decide astăzi, începând cu ora 18, dacă Elena Udrea va ajunge şi ea în arest. 
 
Elena Udrea nu a avut nicio şansă în faţa comisiei juridice a Camerei Deputaţilor. Colegii protejatei lui Traian Băsescu au votat în număr covârşitor avize favorabile pentru toate solicitările Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
În dosarul Microsoft, deputaţii au dat aviz pentru urmărire penală, reţinere şi arestare. În aceeaşi cauză, procurorii au cerut înlocuirea controlului judiciar cu arestul preventiv, deoarece, spun anchetatorii, Udrea ar fi încălcat termenii controlului. 
 
Iar în dosarul Gala Bute, deputaţii jurişti au dat aviz favorabil pentru încuviinţarea urmăririi penale şi arestarea preventivă pentru fostul ministru al Turismului.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close