Antena 3 CNN Economic Eugen Teodorivici, reacție după ce Mugur Isărescu a refuzat să vină în Parlament: „Este în sală. Nu este în sală?”

Eugen Teodorivici, reacție după ce Mugur Isărescu a refuzat să vină în Parlament: „Este în sală. Nu este în sală?”

Eugen Teodorivici, reacție după ce Mugur Isărescu a refuzat să vină în Parlament: „Este în sală. Nu este în sală?”
29 Ian 2019   •   12:30

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici a avut marți o primă reacție după ce Banca Naţională a României a anunţat că nu va participa la discuţia din Comisia Economică din Senat, programată să aibă loc marţi.

„Este (n.r. - Mugur Isărescu) în sală. Nu este în sală?. Eu am fost invitat de colegii mei din Comisia Economică și din respect pentru cetățenii care au credite în lei și sunt afectați de această fluctuație de rate e bine să avem o discuție deschisă în Parlament”, a mai spus Teodorovici, care a intrat la ședința Comisiei Economice din Senat.

Reprezentanţii BNR nu vor participa marţi la discuţia din Comisia Economică din Senat pentru că este nevoie mai întâi de o întâlnire cu Ministerul de Finanţe în cadrul Comitetului Naţional de Supraveghere Macroprudenţială, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu.

Citește și: BNR nu va participa la discuţia din Comisia Economică din Senat. Mugur Isărescu respinge invitația lui Daniel Zamfir

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close