Antena 3 CNN Economic Marcel Boloș va cere revocarea unor conducători de la ANAF și Autoritatea Vamală: "Nu mai tolerez laudele penibile"

Marcel Boloș va cere revocarea unor conducători de la ANAF și Autoritatea Vamală: "Nu mai tolerez laudele penibile"

Ministrul Finanțelor le declară război evazioniștilor, în goana după bani pentru pensii și salarii. În plus, Marcel Boloș cere revocarea din funcție a unor șefi de la ANAF și de la Autoritatea Vamală.

Marcel Boloș va cere revocarea unor conducători de la ANAF și Autoritatea Vamală: "Nu mai tolerez laudele penibile"
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Dec 2023   •   14:19

Marcel Boloș a transmis că aceste instituții sunt importante pentru statul român, iar propunerile de revocare vor fi exprimate după Bobotează.

"Săptămâna viitoare, după Bobotează, voi ieşi public şi îi voi cere domnului prim-ministru revocarea din funcţie a câtorva conducători din cadrul instituţiilor importante din România şi aici mă refer la Autoritatea Vamală Română şi la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Competența mea este de a propune revocarea, iar a domnului prim-ministru este aceea de a emite decizii”, a spus Marcel Boloș.

Marcel Boloș a atras atenția și asupra pedepselor care îi vizează pe evazioniști.

Citește și: S-a deschis circulația pe încă o porțiune a Autostrăzii de Centură București. Anunțul ministrului Transporturilor

"Atenție mare pentru evazioniști! Pentru prejudicii aduse în domeniul TVA de peste 1 milion de lei, pedepsele sunt cuprinse între 7 și 15 ani de închisoare", a mai spus Boloș.

 

 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close