Antena 3 CNN Economic Ministrul Agriculturii, anunț despre prețurile alimentelor: "Nu au crescut, ci au tendința să scadă"

Ministrul Agriculturii, anunț despre prețurile alimentelor: "Nu au crescut, ci au tendința să scadă"

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, îi asigură pe români că nu au motive de îngrijorare atunci când vine vorba despre produsele alimentare, deoarece prețurile vor fi mai mici în perioada următoare.

Ministrul Agriculturii, anunț despre prețurile alimentelor: "Nu au crescut, ci au tendința să scadă"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Feb 2023   •   15:35

Ministrul Agriculturii le transmite românilor că țara noastră nu se va confrunta cu măsura raționalizării alimentelor, așa cum se întâmplă în Marea Britanie.

În plus, ministrul îi asigură pe români că nu au motive de îngrijorare atunci când vine vorba despre prețurile alimentelor, deoarece acestea au tendința să scadă.

"Am spus că va veni timpul, și iată că a venit, când prețurile se vor liniști. În continuare, vom vedea o stabilitate a prețurilor, iar unele produse vor înregistra chiar și o scădere.

Produsele care vor prezenta o reducere a prețului sunt cele de sezon, precum ceapa verde, salata sau varza timpurie.

Citește și: Cum au ajuns românii să cumpere mâncare din Ucraina. Răspunsul ministrului Petre Daea

Uitați-vă la ulei și la pâine, prețurile nu au crescut, sunt stabile și au tendința să scadă, pentru că și inputurile au început să scadă.

De asemenea, prin intervenția Guvernului și prin deciziile politice adoptate, privind plafonarea prețurilor, am ajuns la această situație, zic eu, confortabilă", a spus Petre Daea.

×
Subiecte în articol: petre daea preţ alimente
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close