Antena 3 CNN Economic Premieră românească în boardgame-uri

Premieră românească în boardgame-uri

Premieră românească în boardgame-uri
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Feb 2017   •   11:13

Despre români se ştie că sunt inventivi. Avem o mulţime de vârfuri apreciate la nivel internaţional, în diferite domenii. Am bifat premieră după premieră. La fel au făcut şi un grup de patru prieteni care au lansat primul boardgame complex de Triarhlon din lume.

Creativitatea este o calitate de necontestat a românilor, şi până şi la board game-uri am ajuns să bifăm unul dintre puţinele, dar cel mai complex, joc de triathlon din lume. Totul a pornit din pasiunea pentru jocuri şi conectarea cu zona de sport a 4 români cu experienţă în comunicare şi antreprenoriat.

„Jocul e practic luat din viaţa noastra. Adica e povestea unui triatlet amator, căruia i se întâmplă multe lucruri şi trebuie să îşi păstreze nivelul de energie şi de mindfullness. Ni se întâmplă şi nouă în viaţa de zi cu zi. Avem treabă, avem copii şi avem curse în weekend.  Jocul are la bază povestea unui triatlet amator, care se antrenează pentru a intra în competiţie, iar ca să o câştige, are nevoie să-şi dezvolte resursele dar şi competenţe sportive pentru înot, cycling şi alergare. Nu trebuie neapărat să fii sportiv ca să joci Troathlon Series”, a declarat Andrei Dordea, co-fondator After Race - Triathlon boardgame.

 

 

×
Subiecte în articol: Income Magazine
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close