Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”

Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”

Toți românii își vor primi pensiile înainte de Paște, este promisiunea făcută chiar de Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, la cererea premierului Marcel Ciolacu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2024   •   17:15

Pensiile vor fi virate în avans în luna mai 2024, înainte de Paşte, a dat asigurări ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu.

Astfel, data la care vor intra pensiile pe card va fi între 2 și 3 mai, în loc de 12 mai, data la care ar fi trebuit să primească banii în mod obișnuit.

Data la care se vor livra pensiile prin poștă va fi undeva până la 3 mai inclusiv, potrivit declarațiilor ministrului Muncii.

”Estimările noastre sunt că, atât Poșta Română, cât și instituțiile bancare se vor încadra în graficul pe care l-am agreat, care cu siguranță, situație în care toți românii vor primi pensiile înainte de Paște.

Data la care le vor primi pe care le vor primi pe cont este de 2-3 mai, în loc de 12 mai, data pe care o aveam în convenție, iar data la care vor livra pensiile prin factorii poștali, undeva până la 3 mai inclusiv”, a declarat Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close