Antena 3 Emisiuni Exces de putere Ofiţeri de rang înalt de la Moscova, arestaţi de garda lui Putin | Există suspiciunea că a fost trădat din interior

Ofiţeri de rang înalt de la Moscova, arestaţi de garda lui Putin | Există suspiciunea că a fost trădat din interior

de Redacția Antena 3    |    11 Mar 2022   •   22:25
Ofiţeri de rang înalt de la Moscova, arestaţi de garda lui Putin | Există suspiciunea că a fost trădat din interior
Sursa foto: Hepta

Serviciul de Protecţie a lui Vladimir Putin a descins la sediul Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, la Direcția Serviciului 5, şi a arestat 2 ofițeri de rang înalt. Un jurnalist rus a dezvăluit ce acuzații are Putin la adresa lor făcând referire la războiul din Ucraina.

Mai exact, Serviciul de Protecţie a lui Vladimir Putin i-au arestat pe generalul colonel Serghei Beseda care conduce Direcția Serviciului 5 a FSB din 2009 precum şi pe adjunctul acestuia, Anatoly Bolyukh.

În clipa de faţă cei doi se află sub protecţie şi pază la domiciliu.

Acuzaţiile oficiale sunt de corupție şi chiar luare de mită, însă neoficial potrivit unui jurnalist de investigații rus, Vladimir Putin ar fi nemulțumit în legătură cu felul în care merge operațiunea din Ucraina.

Mai exact, Vladimir Putin are suspiciunea că ar exista legături cu jurnaliști şi reprezentanți ai unor organizații civice din Rusia. 

"Putin pare să fie extrem de nemulţumit de activitatea FSB în Ucraina: el s-a dezlanțuit asupra Serviciului 5 SOiMS (departamentul de informaţii externe al FSB). Serghei Beseda, şeful acestui serviciu şi adjunctul său Bolyukh, au fost plasaţi sub arest la domiciliu, conform surselor pe care le am în acest serviciu”, a  scris jurnalistul rus de Andrei Soldatov pe pagina sa de socializare

Citiţi şi: Vladimir Putin a ajuns în atenţia psihologilor. Ce mesaj i-au trimis specialiştii pentru a înceta războiul

×
Subiecte în articol: Moscova Război Rusia FSB Vladimir Putin

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close