Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Ce s-a întâmplat cu vilele în care Traian Băsescu visa să iasă la pensie și CINE vizitează des domeniul de la Scroviștea

Exces de putere: Ce s-a întâmplat cu vilele în care Traian Băsescu visa să iasă la pensie și CINE vizitează des domeniul de la Scroviștea

Exces de putere: Ce s-a întâmplat cu vilele în care Traian Băsescu visa să iasă la pensie și CINE vizitează des domeniul de la Scroviștea
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Mar 2016   •   21:46

Oana Zamfir a prezentat, la Exces de putere, imagini filmate de o echipă care l-a însoțit pe jurnalistul Ionuț Cristache la vilele în care Traian Băsescu visa să iasă la pensie.

Este vorba despre două imobile de pe malul lacului Snagov, Vila 1A și Vila 1B, care au fost renovate și modernizate, una dintre ele fiind ”completată” chiar cu un etaj.

Oana Zamfir a anunțat că, deocamdată, printr-o decizie a Guvernului Cioloș, vilele s-au întors la RAAPPS, cu destinație de protocol, după ce Ponta le schimbase ”proprietarul” pentru a-l împiedica pe Traian Băsescu să le ocupe.

Imobilele, cu o suprafaţă de peste 600 metri pătraţi şi dotată cu piscină, au fost transferate atunci de Guvernul Ponta la Ministerul Muncii, cu argumentul că vor fi folosite pentru "activităţi specifice în domeniul persoanelor cu dizabilităţi".

Dacian Cioloș, la domeniul de la Scroviștea

Traian Băsescu n-a avut parte nici de Palatul de la Scroviștea, unde spera să locuiască la finalul mandatului, și unde a apucat să stea, provizoriu, până la finalizarea reparațiilor la vila din strada Gogol 2, din București.

Oana Zamfir a dezvăluit, în emisiunea de la Antena 3, că, potrivit unor surse, însuși prim-ministrul Dacian Cioloș ar frecventa în prezent domeniul de la Scroviștea. A fost văzut intrând și ieșind de acolo timp de trei săptămâni la rând, a spus Oana Zamfir.

×
Subiecte în articol: Exces de putere Oana Zamfir
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close