Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Gheorghe Falcă s-a răzgândit. Vrea la prezidenţiale şi vede în asta "o oportunitate în unificarea dreptei"

Exces de putere: Gheorghe Falcă s-a răzgândit. Vrea la prezidenţiale şi vede în asta "o oportunitate în unificarea dreptei"

Exces de putere: Gheorghe Falcă s-a răzgândit. Vrea la prezidenţiale şi vede în asta "o oportunitate în unificarea dreptei"
12 Oct 2013   •   19:18

Oana Stancu a prezentat, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Exces de putere" de la Antena 3 cum şi-a croit drum spre Cotroceni primarul Aradului Gheorghe Falcă.

Primarul Aradului, care a anunţat ieri că se înscrie în competiţia din PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României, dădea semnale că se vrea în fruntea ţării încă din februarie, când în presă a apărut informaţia că îşi pregăteşte ieşirile publice prin lecţii de dicţie şi retorică, pentru că şi-a propus să candideze la alegerile prezidenţiale.

“Sunteţi foarte nedrepţi. Nu aveţi vreo declaraţie de-a mea. Cu regret vă spun că sunteţi într-o direcţie falsă (…) M-a propus domnul Igaş. Atâta minte a avut. Eu mă pregătesc că vreau să fiu mai bun, nu să fiu ca el
”, spunea primarul la Antena 3, în 14 februarie.

"E o oportunitate de a susţine unificarea dreptei în interiorul partidului", a afirmat Gheorghe Falcă într-o intervenţie telefonică în timpul emisiunii "Exces de putere".

Falcă a precizat că a intrat în competiţia internă din PDL pentru desemnarea candidatului la şefia statului pentru proiectul unificării forţelor de dreapta; poziţionarea şi clarificarea doctrinară a Dreptei româneşti şi un nou proiect pentru România, în perspectiva anului 2020.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close