Antena 3 CNN Politică Politicienii români sunt "săraci şi oneşti", dar au familii bogate. Vezi aici exemple

Politicienii români sunt "săraci şi oneşti", dar au familii bogate. Vezi aici exemple

Politicienii români sunt "săraci şi oneşti", dar au familii bogate. Vezi aici exemple
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Aug 2011   •   13:48
Politicienii români sunt inventivi, iar părinţii acestora par să fie din ce în ce mai prosperi. Prosperitatea unora se măsoară în vile, vile pe care le urmăresc atent cum cresc tocmai politicienii. Mama Robertei Anastase şi-a ridicat vilă la Mogoşoaia. La Snagov, Marcel Hoară are grijă şi el de o vilă. Tot a mamei în acte, vilă în care, spun muncitorii de acolo, se va muta preşedintele agenţiei pentru dezvoltarea zonelor industriale.

Mogoşoaia - un posibil refugiu, pentru preşedintele Camerei Deputaţilor, a descoperit echipa emisiunii Exces de putere difuzată pe Antena 3. Vila în construcţie e păzită de o firmă din Ploieşti, iar preşedintele Camerei Deputaţilor mai vine din când în când să vadă casa care, în acte, aparţine mamei.

Un alt salariat al statului este şi Marcel Hoară. Îşi face o vilă la Snagov tot pe numele părinţilor. se pare că mama sa este foarte bogată, deşi a fost profesor toată viaţa. La fel şi tatăl politicianului. Au făcut însă agricultură şi au mai primit şi ceva moşteniri, spune democrat-liberalul.

Până în 2010 legislaţia română îi obliga pe demnitari să declare doar averile soţilor şi copiilor. De anul trecut fac şi aşa numitele verificări indirecte, în urma cărora ANAF-ul poate descoperi dacă părinţii demnitarilor pot justifica averile făcute peste noapte.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close