Antena 3 CNN Politică Stenograme incendiare. Panică mare în USR

Stenograme incendiare. Panică mare în USR

Stenograme incendiare. Panică mare în USR
Sursa foto: foto: captura Antena 3
28 Sep 2018   •   22:23

Adrian Ursu a prezentat, vineri, la "Exces de putere", stenograme incendiare din interiorul USR care arată clar neregulile din cadrul campaniei "Fără penali".

"Se întâmplă lucruri absolut uimitoare. Iată ce vorbesc între ei lideri ai USR în momentul în care descoperă că listele cu semnături conțin și falsuri, că dinolo de povestea validării a acelor tabele prin semnătura celui care a colectat semnăturile există suspiciunea și chiar dovezi foarte clare că multe dintre semnături sunt cu același scris și unele chiar identice.

O recunosc lideri ai USR. Iată un dialog între mai mulți membri ai Uniunii Salvați România care în momentul în care fac acestă descoperire ce provoacă panică până și în rândul lor", a explicat Adrian Ursu.

"A către B: Dacă e revoltător delimitează-te de campania asta fără să arunci fumigene d-astea. Am înțeles. Ți-ai dat demisia. Te pup papa.

C către D: Cum adică ați ales să faceți valuri? Atunci poate ne explici cum au ajuns semnăturile la primărie. Prin câte mâini au trecut? Și de ce nu ați făcut nimic când v-ați dat seama că acest lucru ne poate distruge întreaga muncă? A voastră în primul rând, a celor din Ialomița care ați stat în stradă, a noastră a tuturor celor care am făcut același efort luni de zile

B: Am fost pus în situația să semnez liste completate deja cu argumentul că 'nu își asumă nimeni nimic' și apoi am fost trimis la primărie cu ele. Și tu vrei să nu arunc cu 'fumigene'?

D către C: Nu ne-am dat seama că sunt false. Nici acum nu pot atesta cu certitudine acest lucru, putând doar să presupun că într-adevăr semnăturile seamănă. În urma sesizării lui F. am luat act de posibila existență a acestor semnături false"

Vicepreședintele USR, Ionuț Moșteanu, afirmă că din partea primarilor a exista un tratament neunitar de verificare a listelor cu semnături.

"La sfârșitul acestor 15 zile lucrătoare primariile trebuiau să spună, 'da, din toate listele trimise, din atâtea semnături, atâtea sunt valide'. A mai fost lipsă câteo adresă, o greșeală la CNP. Sunt primării care au validat 100%, primării care au invalitat, de exemplu, la Pitești, 14%", a spus Moșteanu.

 

 

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close