Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Dan Bursuc, invitat special în bucătăria lui Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum | "Trebuie să ştii să-ţi împarţi viaţa frumos"

Dan Bursuc, invitat special în bucătăria lui Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum | "Trebuie să ştii să-ţi împarţi viaţa frumos"

Dan Bursuc a fost invitatul lui Ştefan Lungu într-o nouă ediţie Gătit la costum. Tocana de pipote şi inimi a fost preparatul pe care gazda emisiunii l-a pregătit pentru invitatul său special din această ediţie.

Dan Bursuc, invitat special în bucătăria lui Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum | "Trebuie să ştii să-ţi împarţi viaţa frumos"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2023   •   14:00

Ştefan Lungu a gătit alături de Dan Bursuc, unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi impresari din lumea muzicii lăutăreşti şi de petrecere.

Tocana de pipote şi inimi a fost preparatul pe care gazda emisiunii a trebuit să îl pregătească pentru invitatul său.

Dan Bursuc a mărturisit că preparatul ales pentru aceast weekend îi aduce aminte de mama sa. "Am admirat-o din totdeauna pe măicuţa mea. Tocăniţa era felul meu de a mă sătura, era visul meu, focul meu şi mâncarea mea preferată", a spus acesta.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Dan Bursuc a mărturisit că are două mari pasiuni în viaţă. "Fumatul pentru mine este o savoare şi, plus de asta, dintotdeauna am poftit la tot ce e frumos. Trebuie să profiţi de tinereţea ta. Contează să ştii să intri în sufletele celor care au o inimioară de oferit.".

Prima melodia a fost cântată alături de Vali Vijelie, în urmă cu 30 de ani. "Prima melodie pe care am compus-o a fost acum 30 de ani. Melodia se numea "Am nevastă şi amantă". E cel mai frumos aşa. Trebuie să ştii să-ţi împarţi viaţa frumos. Să ai şi tu ce să povesteşti la bătrâneţe".

A fost crescut cu dragoste şi frică de Dumnezeu. "Îmi este frică doar de Dumnezeu, dacă greşesc. De la părinţi am învăţat că trebuie să ai frică de Dumnezeu în viaţă.

Cât despre muzică, Dan Bursuc a mărturisit că aceasta este cea care dă sens şi culoare vieţii. "Muzica e culoarea vieţii omului. Muzica este ca o terapie în viaţa unui om. Orice om are nevoie de muzică. Nu poţi trăi fără muzică".

Reţetă tocană de pipote şi inimi

  • 1 kg pipote şi inimi de pui
  • 3 cepe medii
  • 1 ardei roşu kapia sau gogoșar
  • 1 lingura boia
  • sare, piper
  • 3 linguri de ulei

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor

×
Subiecte în articol: Gătit la costum Ștefan Lungu Dan Bursuc
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close