Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Campania electorală este moartea! E moartea, moartea! Primarii care sunt, s-ar putea să fie şi în continuare

Badea: Campania electorală este moartea! E moartea, moartea! Primarii care sunt, s-ar putea să fie şi în continuare

Badea: Campania electorală este moartea! E moartea, moartea! Primarii care sunt, s-ar putea să fie şi în continuare
Sursa foto: Foto: Antena 3
08 Iun 2012   •   00:03

"Campania electorală este moartea. E moartea, moartea!" este de părere realizatorul "În gura presei" Mircea Badea, care a subliniat în cadrul ediţiei de joi seară a emisiunii de la Antena 3 că, în cele mai multe dintre cazuri, primarii care sunt la ora actuală în funcţie vor fi şi după alegeri.

"Campania electorală este moartea. E moartea, moartea! Şi ştiţi de ce? Pentru că în principiu nu are miză. Nu în sensul că, mă rog, câştigarea alegerilor locale nu are o miză în sine.  Dar că, în cele mai multe cazuri, primarii care sunt, s-ar putea să fie şi în continuare. (...) Pentru că ştiţi, domnul Băsescu Traian, pe vremea când încă mai fiinţa în România, a impus, că d-aia e dictator, a impus o cretinitate după părerea mea şi anume votul într-un singur tur. Adică, ăla care e pe primul loc, ăla e. Chiar dacă are 15 procente sau 20 de procente. Ăla câştigă. Cu 20 de procente. Nu mai există un al doilea tur. Aşa s-a liniştit treaba" a declarat Mircea Badea.

În spiritul campaniei electorale pentru alegerile locale, Badea comentează un articol publicat în România Liberă în care este citat primarul unei localităţi buzoiene care, într-un exces de sinceritate, mărturiseşte că nici măcar el nu s-ar vota pentru un nou mandat. Cu toate acestea, omul are toate şansele să îşi păstreze fotoliul de primar şi asta pentru că este SINGURUL candidat la primărie.



VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "În gura presei" DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close