Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Cum împart Băsescu şi Ponta scaunul de la Bruxelles? Unul stă pe-o bucă, celălalt pe alta

Badea: Cum împart Băsescu şi Ponta scaunul de la Bruxelles? Unul stă pe-o bucă, celălalt pe alta

Badea: Cum împart Băsescu şi Ponta scaunul de la Bruxelles? Unul stă pe-o bucă, celălalt pe alta
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    28 Iun 2012   •   00:01

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta pot împărţi scaunul, dacă vor merge împreună la summitul de la Bruxelles, astfel că unul va sta pe o fesă şi celălalt pe alta, este de părere Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

"Eu zic că mai bine se bat (Băsescu şi Ponta - n.r.), că nu e decât un scaun. Una bucată scaun (...) Eu zic să facă totuşi un compromis şi să stea amândoi pe un scaun: unul pe-o bucă, unul pe-o bucă. Unul de stânga, unul de dreapta", a comentat Mircea Badea, în stilul caracteristic, în ediţia de miercuri seară a emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

Curtea Constituţională a decis, miercuri, cu majoritate de voturi, că preşedintele României participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de şef al statului, această atribuţie putând fi delegată de către acesta, în mod expres, prim-ministrului.

Summitul are loc în perioada 28-29 iunie, la Bruxelles.



×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close