Antena 3 CNN Timp liber Fun Badea, despre taximetristul londonez care "l-a anulat pe Băsescu din două vorbe": Nu avea o opinie, ia-o pe a mea!

Badea, despre taximetristul londonez care "l-a anulat pe Băsescu din două vorbe": Nu avea o opinie, ia-o pe a mea!

Badea, despre taximetristul londonez care "l-a anulat pe Băsescu din două vorbe": Nu avea o opinie, ia-o pe a mea!
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Oct 2012   •   00:02

Mircea Badea a povestit în ediţia de marţi a emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, o discuţie pe care a purtat-o, recent, cu un taximetrist din Londra, despre situaţia politică din România şi încercările de oprire a emisiei Antenei 3.

Obişnuit să facă schimb de informaţii cu oamenii cu care intră în contact, Badea i-a povestit taximetristului londonez despre cum a ajuns preşedintele statului, Traian Băsescu, să le ceară românilor să nu se mai uite la postul de televiziune care nu i se supune, şi anume la Antena 3.

"Taximetriştii din Londra sunt fabuloşi, pe lângă faptul că au umor, sunt cetăţeni adevăraţi. Sunt la curent cu ce se întâmplă în politică, în economie, au atitudini pe care şi le exprimă", a apreciat Mircea Badea. 

Reacţia taximetristului l-a amuzat teribil pe Mircea Badea, care completează uluit că un simplu taximetrist "l-a anulat pe Băsescu, cetăţeanul ăla, din două vorbe".



×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea Londra
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close