Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: La un partid structurat pe sistem militar, cu un comandant suprem, nu mai contează cine votează

Badea: La un partid structurat pe sistem militar, cu un comandant suprem, nu mai contează cine votează

Badea: La un partid structurat pe sistem militar, cu un comandant suprem, nu mai contează cine votează
Sursa foto: Sursa: Antena 3
16 Noi 2011   •   00:01

Mircea Badea a comentat, în ediţia de marţi a emisiunii "In gura presei", un articol publicat în Gândul despre parlamentarii români care se întrec în "sportul" de a vota la mai multe cartele.

În articolul respectiv, se vorbeşte despre cum a fost surprins, votând la două cartele, deputatul PDL Dănuţ Liga. Deputatul ar fi fost avertizat că este filmat chiar de către Silviu Prigoană, însă acest lucru nu l-a oprit pe deputatul Liga de a-şi exprima votul..de două ori. 

"E penibil pentru noi cetăţenii, dar din punct de vedere practic este corect. În momentul în care ai un partid organizat, structurat pe sistem militar cum e PDL-ul, care are un comandat suprem, şi restul sunt nişte soldaţi obedienţi, nici nu mai contează cine votează. Poate să aibă Băsescu butoanele la el în birou, să apese şi să multiplice cu numărul fotoliilor ale parlamentarilor PDL" a declarat Badea ironic. 




×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close