Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Boc şi Berceanu pierd pariul. Să defileze ei goi cu pene pe fund (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Boc şi Berceanu pierd pariul. Să defileze ei goi cu pene pe fund (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Boc şi Berceanu pierd pariul. Să defileze ei goi cu pene pe fund (VIDEO)
19 Noi 2009   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Promisiunile ferme făcute de Emil Boc cu privire la construirea unor autostrăzi până la sfârşitul anului par că nu vor putea fi respectate. Astfel, Mircea Badea va câştiga pariul făcut în acest sens şi nu va mai fi obligat să defileze gol, cu pene pe fund.

"Celebrul tronson Turda-Gilău nu va fi gata. Că o să taie unii o panglică, ca să prostească nu ştiu exact pe cine, situându-se într-un penibil total, e una. Mi se pare fabulos că se duc unii să taie o panglică într-un câmp ca să inaugureze ceva ce nu poate fi dat în folosinţă. E uluitor că ţara asta încă există, fiind atât de contra-legilor naturii (...) Deci, nu va fi gata tronsonul. Deci penele - alea de trebuia să mi le pun eu pe fund -, atât penele cât şi fundul, vor rămâne în continuare separate (...) Boc şi Berceanu ar trebui să meargă ei în Piaţa Victoriei, goi, cu nişte pene pe fund", a declarat Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close