Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Eu dacă aş fi un medic foarte bun, m-aş căra din România (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Eu dacă aş fi un medic foarte bun, m-aş căra din România (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Eu dacă aş fi un medic foarte bun, m-aş căra din România (VIDEO)
Sursa foto: badea
29 Mar 2010   •   23:38

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.






Mircea Badea comentează situaţia medicilor din România, după proaspătul discurs al lui Traian Băsescu, în care preşedintele declara că 40% dintre diagnosticele puse de medicii români sunt eronate. Realizatorul emisiunii "În gura presei" se pune în situaţia unui medic din România, cu un salariu derizoriu, o imagine socială deplorabilă şi insultat de autorităţi. Ce e de făcut?


?Ce fac eu în condiţiile astea dacă sunt un medic foarte bun? Mă car. Nu puteam să mă fac interlop, să dau nişte dungi pe asfalt şi să iau bani pe parcări?? spune Badea.

El crede că motivul pentru care Băsescu face astfel de afirmaţii este superficialitatea în documentare.

?Preşedintele în superficialitatea care îl caracterizează vede o treabă la prima mână şi vine şi vorbeşte aşa ca un expert. Dar nu vreţi dumneavoastră, dacă tot veniţi şi vorbiţi o dată la şase luni, câte cinci minute, nu aţi vrea să nu mai vorbiţi prostii?? spune Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close