Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Nu am gripă porcină, dar isteria din jurul ei mi se pare exagerată (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Nu am gripă porcină, dar isteria din jurul ei mi se pare exagerată (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Nu am gripă porcină, dar isteria din jurul ei mi se pare exagerată (VIDEO)
03 Noi 2009   •   23:56


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



După ce a aflat că nu are gripă porcină - lucru primit, de altfel, în scris de la medici - Mircea Badea a vorbit în ediţia de marţi a emisiunii sale despre panica exagerată care s-a iscat în jurul acestei boli.

"Văd isteria asta acuma cu Vai de mine, gripa porcină!. Sunt convins că există un fel de gripă. Probabil, un altfel de gripă decât asta cu care ne-am obişnuit până acum. Nu văd, însă, rostul isteriei. Ah, se poate întâmpla ca unii oameni să moară. Dar se poate întâmpla ca unii oameni să moară şi când îşi plimbă câinele. Şi când traversează strada. Şi când mănâncă ceva la restaurant (...) Se poate întâmpla să mori din atâtea motive, încât isteria aceasta specială cu privire la acest gen de gripă mi se pare exagerată", susţine Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close