Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Traian Băsescu e aproape la fel de periculos ca Ceauşescu" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Traian Băsescu e aproape la fel de periculos ca Ceauşescu" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Traian Băsescu e aproape la fel de periculos ca Ceauşescu" (VIDEO)
16 Oct 2009   •   23:48

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.





Mircea Badea vorbeşte despre situaţia politcă din ţară, comentând că actualul preşedinte se comportă ca un dictator, operând un şantaj demn de clanul Cămătaru, pentru care nu contează aleşii, alegătorii şi nici măcar cei care se supun voinţei proprii, considerând că Traian Băsescu nu are ca şi plan decât impunerea propriului interes şi a propriei voinţe în ceea ce se întâmplă în România.

?Traian Băsescu este pe cale de a se devoala în deplina sa splendoare de dictator. Mi se pare mai periculos decât a fost la vremea lui Năstase şi că se apropie de Ceuşescu. Sunt aproape înspăimântat de faptul că această persoană este preşedintele României? spune Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close