Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Am stat ca un prost în casă pentru scurt-metrajul de la Cotroceni (VIDEO)

Mircea Badea: Am stat ca un prost în casă pentru scurt-metrajul de la Cotroceni (VIDEO)

Mircea Badea: Am stat ca un prost în casă pentru scurt-metrajul de la Cotroceni (VIDEO)
20 Apr 2010   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Mircea Badea s-a declarat dezamăgit de felul în care a decurs mult-aşteptata şedinţă de la Cotroceni, dintre preşedintele Băsescu şi miniştrii Cabinetului Boc. Realizatorul "În gura presei" spune că şi-a dat peste cap tot programul degeaba.

"Am stat ca un prost astăzi în casă. Cu un castron de popcorn în braţe, cu un cico, eram la 14:00 să văd... film de lung-metraj. Când colo, unul de scurt-metraj. Băse nu putu mai mult. Cel puţin la televizor. (...) N-am văzut ce-au făcut ăia de la Cotroceni. 10 minute şi cu asta basta? Mi-am dat peste cap tot programul de azi. (...) L-am pus pe hold şi pe Obama ca să mă uit la Băsescu şi Boc", a spus Mircea Badea.








Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close