Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea consideră că gestul lui Adrian Năstase nu a fost o înscenare

Mircea Badea consideră că gestul lui Adrian Năstase nu a fost o înscenare

Mircea Badea consideră că gestul lui Adrian Năstase nu a fost o înscenare
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    22 Iun 2012   •   00:02

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", a comentat, în cadrul ediţiei de joi seară, tentativa de sinucidere a fostului premier Adrian Năstase.

Întrucât multă lume consideră că Năstase nu a avut o tentativă de sinucidere, ci totul a fost de fapt o înscenare ca să scape de închisoare, realizatorul Antenei 3 a comentat cele petrecute în stilul său caracteristic.

"E posibil ca Gog să-l fi împuşcat, pentru că eu nu ştiu, când a venit salvarea, dacă Năstase avea puls", a spus ironicul Badea.

"Ce-i asta cu sinucidere la caterincă? Băi frăţioare, când te sinucizi, ori o faci calumea, ori ce mama dracului.(...) Deci, prietene, l-a împuşcat unu pe el, nu el pe el", a adăugat Mircea Badea.

Badea a încercat să explice faptul că gestul făcut de Adrian Năstase, miercuri seara, nu a fost o înscenare, întrucât acesta consideră că fostul premier nu ar fi avut nimic de câştigat dacă şi-ar fi regizat tentativa de sinucidere.


Mircea Badea consideră că Traian Băsescu a pierdut, din punct de vedere mediatic, prin faptul că Adrian Năstase a încercat să se sinucidă.


Fostul prim-ministru Adrian Năstase s-a împuşcat în gât cu un pistol, miercuri seara, la scurt timp după ce Poliţia a ajuns la reşedinţa sa, pentru a-i prezenta mandatul de executare a pedepsei.

Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, miercuri, de ICCJ, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru preşedinţie din partea PSD.

VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALA A EMISIUNII "În gura presei"

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close