Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: De ce cineva sănătos la cap ar fi interesat de orice spune Cioroianu?

Mircea Badea: De ce cineva sănătos la cap ar fi interesat de orice spune Cioroianu?

Mircea Badea: De ce cineva sănătos la cap ar fi interesat de orice spune Cioroianu?
02 Feb 2011   •   23:48

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea s-a săturat de ştirile din Egipt. Realizatorul emisiunii În gura presei consideră că mass media acoperă prea mult acest subiect. În plus, a precizat că nu înţelege de ce ascultă oamenii la ceea ce spune Adrian Cioroianu, fostul ministru de Externe, despre acest subiect.

„Înebunesc dacă nu aflu ce se întâmplă acum în Egipt. Îi povesteam lui Gâdea în timp ce adormeam pe hol aşteptând să intru în emisie: Ce a mai făcut că am auzit că Mubarak vrea să evacueze piaţa Traktir.

"Staţi liniştiţi dragi cetăţeni, tot ce se întâmplă în Egipt vom afla imediat. Asta pentru că am văzut un apetit imens pentru actualitatea mediatică, despre ce se întâmplă în Egipt".

„Am văzut că vrea să ştie românaşul ce se întâmplă în Egipt. Culmea amuzamentului, în toată treaba asta, pentru că eu ironizez acest subiect interesant, dar mă gândeam că 20-30 de minute sunt suficiente, nu frate, ore de ştiri din Egipt”.

„Mă amuză teribil că apar nişte de ăştia, gen Cioroianu. Dar de ce cineva sănătos la cap ar fi interesat de ceva, orice, ar spune Cioroianu? Mai ales de ceea ce spune Cioroianu despre Egipt? Uitându-mă la background-ul lui ma întreb de ce aş asculta ce spune Cioroianu”, a spus Mircea Badea.

 


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Egipt
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close