Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Lumea interlopă este condusă de poliţişti, nu de interlopi

Mircea Badea: Lumea interlopă este condusă de poliţişti, nu de interlopi

Mircea Badea: Lumea interlopă este condusă de poliţişti, nu de interlopi
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Ian 2012   •   08:26

Mircea Badea a abordat, în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "În gura presei", subiectul referitor la scandalul în care sunt implicaţi mai mulţi poliţişti de la secţiile 1 şi 3 din Capitală. Aproximativ 30 de oameni ai legii au fost reţinuţi, marţi seară, pentru 24 de ore sub acuzaţiile de luare de mită, complicitate la prostituţie şi proxenetism, privare de libertate şi tortură.

„Între a deal-ui (n.r. - a face afaceri) cu un mafiot, cu un cămătar, cu un interlop sau a deal-ui cu cel supranumit omul legii de către prompteristele fără nici un fel de experienţă de viaţă aş prefera să deal-uiesc cu interlopul. Interlopul mi se pare mai făţiş şi mai corect cumva, într-un anumit registru pe care dacă îl cunoşti, te descurci, decât poliţistul“, a spus realizatorul TV.

Badea a adăugat pe un ton ironic că nu trebuie generalizat, precizând că "nu toţi poliţiştii sunt corupţi, răi şi chiar capi interlopi.“

„Dacă aveţi cumva senzaţia că lumea interopă este condusă de interlopi, e amuzant. Nu este condusă de interlopi. Este condusă de poliţişti. Lumea interlopă este subordonată de poliţie“, a spus cu maximă convingere Mircea Badea, precizând că el "a văzut lucrurile astea" cu ochii săi "nu o dată, nu de două ori, ci de foarte multe ori.“

„Eu am văzut cum se negociază dosarele penale, eu am văzut cum se pune problema, am văzut cum este să te ameninţe ministrul de Interne ca ultimul şef de palat cu turnuleţe. Am văzut astea că mi s-au întâmplat mie“, a explicat Badea.

 


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei politisti
Parteneri
Guvernul taie 50% din sporurile bugetarilor care nu atrag bani europeni
x close