Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Singurul lucru pe care îl fac băieţii care ne conduc e să reacţioneze (VIDEO)

Mircea Badea: Singurul lucru pe care îl fac băieţii care ne conduc e să reacţioneze (VIDEO)

Mircea Badea: Singurul lucru pe care îl fac băieţii care ne conduc e să reacţioneze (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Iul 2010   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Tentativa guvernului de a obţine un nou împrumut de la Fondul Monetar Internaţional a fost comentată de Mircea Badea în ediţia de marţi a emisiunii sale. În opinia sa, actualul guvern nu are niciun fel de strategie, iar singurul lucru pe care este capabil să îl facă este să ceară bani de la alţii.

?Să nu avem impresia că acest guvern, prin specialiştii săi, are o viziune, o strategie, emană performanţă. Nu există nicio gândire, nicio premeditare, nu există nimic. (...) Singurul lucru pe care îl fac băieţii ăştia care ne conduc este să reacţioneze. Adică merg pe sistemul ce-o fi să fie şi când e nasol, împrumută nişte bani. Ăsta este maximum de strategie economică de care este capabil acest guvern. Şi asta s-a dovedit în timp, nu e doar apreciere subiectivă?, a spus Mircea Badea.



Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close