Antena 3 CNN Actualitate Cultură Vadim către Mircea Badea: "Îţi vom arde un upercut la pateu"

Vadim către Mircea Badea: "Îţi vom arde un upercut la pateu"

Vadim către Mircea Badea: "Îţi vom arde un upercut la pateu"
12 Noi 2008   •   14:14

Emisiunea pamflet "În gura presei" realizată de Mircea Badea. a ajuns să îl deranjeze şi pe vicepreşedintele Senatului. După ce Traian Băsescu a folosit celebra replică din emisiune: "Trăim în România şi asta de ocupă tot timpul", acum videpreşedintele Senatului, Corneliu Vadim Tudor s-a pornit pe un val de ameninţări la adresa lui Mircea Badea..
Supărat probabil că nu i se aduc osanale la TV, Vadim a publicat în revista România Mare o serie de grave ameninţări la adresa lui Badea. "Îi vom arde un upercut la pateu şi o castană la occipital când o să-i fie lumea mai dragă. Măi, Badea, stai cuminte, puştiule, că e foarte urât ce faci. Ai o mamă bătrână. Ai o soră. Ai o prietenă, Carmen Bruma. De ce vrei tu sa le expui la riscuri? Ţii să vorbeşti murdar? Înseamnă că habar n-ai ce poate fi la gura noastră şi, uneori, cu probe imbatabile. Reţine că îţi spunem toate astea cu simpatie" scrie revista lui Vadim.
Astfel de ameninţări suburbane, venite dinspre ditamai vicepreşedintele Senatului, nu fac decât să dovedească încă o dată că politica pe Dâmboviţa e făcută de persoane care nu au nimic de a face cu o conduită morală. În mod normal, în urma celor scrise în revista lui Vadim, organele abilitate ar trebui să se sesizeze. Numai că, în Mioriţa, demult nu mai sunt deranjaţi de justiţie cei aflaţi în funcţii importante. "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul."
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close