Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Uite așa se bea apa corect! Claudia Benea, expert în hidratare: „Dacă bem mai mult, forțăm rinichii!”

Uite așa se bea apa corect! Claudia Benea, expert în hidratare: „Dacă bem mai mult, forțăm rinichii!”

Invitată la iThink cu Iusti Fudulu, somelierul de ape minerale Claudia Benea a explicat care este modul corect de a bea apă, pe care foarte puțini oameni îl respectă.

Uite așa se bea apa corect! Claudia Benea, expert în hidratare: „Dacă bem mai mult, forțăm rinichii!”
Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Aug 2023   •   12:43

„Oamenii nu știu să bea apă. Punem sticla de jumătate de litru la gură și o bem pe toată dintr-o dată. Și cu cât apa este băută mai repede, cu atât pleacă mai repede din organism cu toate proprietățile sale. Nu mai mult de 250 de mililitri la 2 ore! Dacă bem mai mult, nu doar că nu ne hidratăm, dar forțăm rinichii să elimine apa în exces.”, a spus expertul în hidratare.

Un pahar de apă din 2 în 2 ore

Citeşte şi: Secretul neștiut al apei minerale carbogazoase! Claudia Benea, expert în hidratare: „Sunt extraordinar de benefice!”

„Recomand primul pahar să fie băut dimineața la trezire. Când ne ridicăm din pat nu facem nimic altceva decât să bem apă. Pentru că organismul are cel mai mare grad de aciditate dimineața la trezire. Apoi, din 2 în 2 ore este cel mai corect de a ne menține organismul hidratat pe tot parcursul zilei. Dacă la ora 8 am băut o apă cu cantitate mare de bicarbonat, la 10 bem alta. Apa se bea încet, în guri mici, așa cum bem cafeaua și ceaiul”, a adăugat Claudia Benea.

În fiecare duminică, de la 17:00, urmărește experiențele și ideile care îți schimbă perspectiva asupra lumii și a regulilor care o guvernează. Când toți încearcă să-ți spună mai degrabă CE să gândești, află CUM să gândești la iThink cu Iusti Fudulu.
 


 


 

×
Subiecte în articol: iThink Claudia Benea
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close