Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Mânânci la restaurant? Trebuie să știi asta: "Acest ingredient formează tumori și metastaze 100%"

Mânânci la restaurant? Trebuie să știi asta: "Acest ingredient formează tumori și metastaze 100%"

Deși există o mulțime de mâncăruri sănătoase la restaurant, există un ingredient folosit în majoritatea bucătăriilor care "provoacă 100% metastaze".

Mânânci la restaurant? Trebuie să știi asta: "Acest ingredient formează tumori și metastaze 100%"
Sursa foto: SeventyFour / Getty Images
de Laura Dinu    |    31 Oct 2023   •   19:00

Onco-nutriționistul Marius Văduva a explicat în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN care este ingredientul care se folosește în toate restaurantele din România și care provoacă boli extrem de grave. 

”Cel mai ieftin ulei este uleiul de palmier, care se folosește în toate restaurantele. 

Am avut un caz de cancer care, după doi ani de studiu, o femeie ascultătoare, o femeie cu posibilități financiare, la care mă uitam, pe acte medicale, pe examenele computer tomograf, un mielom multiplu, care avea la umărul drept și la șoldul stâng aceleași dimensiuni de tumori de câțiva ani. De doi ani ne uitam de ce nu îi dispar acele tumori.

La un moment dat, am avut o sclipire, pentru că ea nu mai mânca lucrurile interzise, respecta suplimentele pe care i le dădusem, făcea tratamente alopate, cu toate astea, niciun progres. Și la un moment dat, făcând testul cu acidul palmitic, am observat că acidul palmitic din corp era depășit. Iar, conform studiilor din Barcelona din 2017, acel procent pe care îl avea depășit din corp întreține și face metastaze 100%.

Iar explicația ei a fost că mănâncă zilnic la restaurant. Și i-am spus să ia ulei de măsline, să plătească pe cineva care să îi gătească acasă. Femeia, fiind om de afaceri, niciodată nu mânca acasă. Și întreținea acest lucru, fiindcă nu există restaurant din România, poate doar cele vegane, dar nici la acelea nu știm, care să nu folosească acest ulei.

Toată lumea folosește acest ulei de palmier și ea, în corp, întreținea această inflamație și tumorile mâncând zilnic la restaurant”, a declarat Marius Văduva în exclusivitate în emisiunea iThink de la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close