Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Cum să scapi de migrene în cel mult trei luni: ”Am avut pacienți care de 30 de ani se luptau cu durerile, nu se ridicau din pat!”

Cum să scapi de migrene în cel mult trei luni: ”Am avut pacienți care de 30 de ani se luptau cu durerile, nu se ridicau din pat!”

Migrenele afectează din ce în ce mai multe persoane în ultima vreme. Iar acestea se tratează cu medicamente antiepileptice sau foarte puternice care au și efecte adverse pe măsură.

Cum să scapi de migrene în cel mult trei luni: ”Am avut pacienți care de 30 de ani se luptau cu durerile, nu se ridicau din pat!”
Sursa foto: Paul Bradbury / Getty Images
de Laura Dinu    |    30 Noi 2023   •   10:46

Sorin și Diana Gadola, fondatori au unei clinici de medicină integrativă, au povestit în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN cum au reușit să ajute oameni care se luptau de zece ani cu durerile de cap să scape de aceste migrene. Și totul, în doar trei luni. 

Potrivit acestora, secretul stă în alimentație. 

”Am avut persoane cu migrene de peste 30 de ani, care nu se puteau ridica din pat și după maximum trei luni au scăpat complet de dureri și nu înțelegeau cum s-a întâmplat asta, deoarece au luat tone de medicamente. De fapt, ele nu s-au dus pe surse, ele au mers pe simptome”, a povestit Diana Gadola. 

”Cauzele erau, de fapt, metale grele, paraziți, microbiomul dereglat, adică bacteriile rele care sunt mai multe decât cele bune, nu aveau niciun fel de muncă fizică sau activitate fizică, nu ieșeau la aer. Iar statul pe telefon care ne obosește groaznic, deoarece amplifică inflamația și durerea.

Și cu câteva schimbări super simple au scăpat, după 30 de ani de chin. Oamenii erau împăcați pentru că, în sfârșit, după zeci de ani de umblat prin medici, sunt bine.

Nici măcar nu credeau că vor fi bine. Dar le-am spus că nu trebuie să creadă, Trebuie doar să facă aceste schimbări. Iar rezultatele au apărut imediat”, a mai explicat Diana Gadola în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Sorin Gadola Diana Gadola
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close