Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Mircea Badea, așa cum nu l-ai mai văzut: "Tu îți dai seama cât te iubește tata?"

Mircea Badea, așa cum nu l-ai mai văzut: "Tu îți dai seama cât te iubește tata?"

De peste 25 de ani pe micul ecran, fie dimineața devreme, fie noaptea târziu, Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Dar și unul dintre cei mai discreți în ceea ce privește viața personală.

Mircea Badea, așa cum nu l-ai mai văzut: "Tu îți dai seama cât te iubește tata?"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Apr 2023   •   12:30

Astăzi Mircea Badea se poate mândri că este tatăl unei minuni de băiat, care reușește să îl surprindă și să-l bucure în fiecare zi și despre care a vorbit la iThink, cu Iusti Fudulu.

"E poet și e bine intenționat. N-are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, solar, pozitiv, boem și clar așa e el, mă pot obiectiva. Pot spune că învăț foarte multe de la el, pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. E foarte inteligent. E surprinzător și inovativ.  Și la nivel de idee, și la nivel de exprimare.", a spus Mircea Badea, duminică seara, la iThink cu Iusti Fudulu.

"Am fost non-stop pe vârfuri!"

"În legătură cu el mă panichez foarte ușor, sunt over protective, cum ar spune partenerul strategic, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur... I-am zis: „Băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?” Și zice: „Da, cam prea mult.”

Există și zona asta în care am fost non-stop pe vârfuri, într-o semi-stare d-asta de alertă, care te epuizează și care la un moment dat s-ar putea să-l enerveze pe el.", recunoaște omul de televiziune. 

Citește și: Mircea Badea, detalii amuzante despre primul său job în presă: "Eu am crezut că mă duc să fiu bodyguard"

"Contează și ce vede în casă"

Mircea Badea e convins că felul de a fi al băiatului său este înnăscut și că educația și formarea îi pot da o direcție, dar nu-l pot modifica 100%.

"Sigur, contează și cum sunt părinții, contează ce vede în casă, cum se spune, face și el ce vede în casă, dar eu cred că oamenii se și nasc într-un fel.

Acel fel e independent chiar de părinții care l-au conceput și de eventuala educație și formare pe care i-o dă mediul exterior. Nu cred că ei pot fi 100% modificabili, influențabili, nu cred că ei pot fi „fabricați”. Eu cred că oamenii sunt, în profunzimea lor, și cum s-au născut să fie.", a mai spus Mircea Badea.

Interviul poate fi urmărit integral pe Youtube și pe platformele de podcast.

În fiecare duminică, de la 17:00, la Antena 3 CNN urmărește o nouă ediție, un nou subiect care îți deschide mintea și îți prezintă o perspectivă mai clară a lucrurilor care ne înconjoară, la iThink cu Iusti Fudulu.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close