Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Exclusiv! „Asta nu e artă, e spălare pe creier!” Ozana Barabancea, AZI LA 17:00, interviu tulburător la iThink cu Iusti Fudulu

Exclusiv! „Asta nu e artă, e spălare pe creier!” Ozana Barabancea, AZI LA 17:00, interviu tulburător la iThink cu Iusti Fudulu

Unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de muzică și de televiziune din România, Ozana Barabancea vine la Antena 3 CNN, într-o ediție despre al cărei subiect mulți vorbesc în șoaptă și se feresc să-l spună în fața camerelor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2023   •   08:06

Este vorba de transformarea muzicii de astăzi într-un mijloc de manipulare, folosind elemente, de cele mai multe ori, subliminale. Deși multe dintre aceste elemente sunt considerate de creatorii lor acte artistice sau simple coincidențe, aceste mesaje au devenit din ce în ce mai expliciite.

„Știu despre mesajele subliminale, știu despre HIT-uri, știu despre pericole și am învățat în timp să fiu atentă la ce scot pe gură, pentru că ce scot pe gură, înseamnă de fiecare dată ceva și pentru mine și pentru cei din jur”, este de părere Ozana Barabancea.

„Asta nu știu dacă se numește artă, dar este un curent care vizează estetica urâtului. Arta presupune armonie – vizual, auditiv, estetic, într-un echilibru. Ceea ce trăim este un fenomen agresiv, nu se poate numi artă, ci se poate numi manipulare, îndoctrinare, spălare pe creier... Și dacă nu ești atent, poți să cazi foarte ușor pe tobogan. Nu este un act artistic, este smintire.”, mai spune celebra jurată a concursului Te Cunosc de Undeva, de pe Antena 1, invitata de astăzi a lui Iusti Fudulu, de la 17:00, la iThink – emisiunea care nu-ți spune ce să gândești, dar cu siguranță te pune pe gânduri.

×
Subiecte în articol: Ozana Barabancea iThink
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close