Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Tigaia cea mai periculoasă pentru sănătate. "Aceasta are chimicale pentru totdeauna. Organismul nu reușește să le elimine"

Tigaia cea mai periculoasă pentru sănătate. "Aceasta are chimicale pentru totdeauna. Organismul nu reușește să le elimine"

Unele tigăi pot fi foarte periculoase pentru sănătate, pentru că acestea conțin așa numitele chimicale pentru totdeauna. Specialistul în wellbeing, Fabius Antal, a explicat la Antena 3 CNN, care sunt cele mai periculoase tigăi din acest punct de vedere.

de Ioana Mircea    |    18 Iun 2023   •   19:31

Fabius Antal este specialist wellbeing, iar acesta a explicat în cadrul emisiunii iThink, că tigăile cele mai periculoase pentru sănătatea noastră, sunt tigăile din teflon.

 Este o modă cu tigăile non-sticking, pe care nu se lipește nimic. La bază au anumite chimicale, substanțe, că de aia nu se lipește, care dacă sunt încinse și zgâriem cu cuțitul din greșeală, acele chimicale vor ieși de acolo și ne vor contamina mâncarea.

Din păcate, acestea sunt numite chimicale pentru totdeauna, pentru că organismul nu reușește să le elimine. Toți oamenii de pe planetă au în organism aceste chimicale pentru totdeauna. Americanii sunt cei care au cele mai multe", a spus Fabius.

Totodată el punctează faptul că toate produsele care sunt cu straturi, sunt periculoase pentru sănătate.

Citește și: Secretul celor mai gustoși cartofi prăjiți. Este nevoie de un singur ingredient care se folosește la cozonaci

×
Subiecte în articol: tigaie iThink
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close