Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink La un pas de leucemie, salvată prin cea mai simplă terapie. „Doctorul hematolog s-a speriat!”

La un pas de leucemie, salvată prin cea mai simplă terapie. „Doctorul hematolog s-a speriat!”

Este singurul somelier de ape minerale din România și unul dintre primii specialiști în hidratare ai lumii. Invitată la iThink cu Iusti Fudulu, Claudia Benea a mărturisit că și-a dedicat viața promovării beneficiilor apei minerale, după ce o astfel de apă a salvat-o de la o boală cruntă.

La un pas de leucemie, salvată prin cea mai simplă terapie. „Doctorul hematolog s-a speriat!”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2023   •   20:45

„E o apă cu care eu m-am recuperat de la un pas de leucemie! Aveam o problemă de absorbție a fierului. Când m-am dus la hematologul meu cu analizele, mi-a zis: «Doamnă, dacă vreți să fiți în picioare și să trăiți, sunteți la un pas de leucemie...» Eu aveam niște carențe fabuloase. Nu mai simțeam pământul. Mi-au fost prescrise multe suplimente cu fier, injectabil, buvabil, nu se prindea nimic. Nu se asimila nimic. Făceam analizele și eram tot acolo…”, a spus Claudia Benea la iThink.

E bine să consumăm apă alcalină?

„Când am început să beau această apă terapeutică feruginoasă m-am recuperat în 8 luni de zile. Când m-am dus cu analizele la doctorul hematolog, s-a speriat. A zis că așa ceva nu se poate. De ce? Pentru că fierul este un mineral extraordinar de pretențios, care nu se absoarbe decât în dependență de aciditatea gastrică. Și foarte mulți oameni suferă de carențe, de anemii crunte, pentru că aleargă să-și alcalinizeze organismul. Și pe deoparte, credem că facem bine, pe de altă parte, stricăm echilibrul organismului.”, a mai spus expertul în ape minerale.

„Fierul se absoarbe cel mai bine din apă”

„În prima jumătate de oră de la momentul în care înghițim un pahar cu apă, toate mineralele se absorb în proporție de 98% în comparație cu mineralele pe care le luăm din suplimente, care se absorb în  proporție de 20%.”, a conchis Claudia Benea.
În fiecare duminică, de la 17:00, urmărește experiențele și ideile care îți schimbă perspectiva asupra lumii și a regulilor care o guvernează.  Când toți încearcă să-ți spună mai degrabă CE să gândești, află CUM să gândești la iThink cu Iusti Fudulu.

×
Subiecte în articol: iThink
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close