Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mărturiile femeilor mutilate de "medicul vedetelor" din Constanța. Metoda folosită pentru a-l scăpa de procese | ”A lăsat-o singură, aproape de leșin”

Mărturiile femeilor mutilate de "medicul vedetelor" din Constanța. Metoda folosită pentru a-l scăpa de procese | ”A lăsat-o singură, aproape de leșin”

Femeile mutilate de medicul Shamieh Hussein, în urma unor operații estetice, au rupt tăcerea. Una dintre ele a dezvăluit metoda prin care acesta reușea să scape de procese.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mar 2024   •   19:48

Medicul vedetelor care a mutilat peste 10 femei află din moment în moment dacă ajunge după gratii. A stat în fața judecătorilor din Constanța mai bine de 5 ore, după ce ieri a fost lăsat în libertate.

Victimele au povestit cum au suferit dureri crunte în urma procedurilor făcute de doctorul Shamieh Hussein, iar acesta le spunea un singur lucru să aibă răbdare trei luni pentru a se vindeca.

Una dintre victime a fost alături de el la deschiderea clinicii de la Constanța medicului Shamieh Hussein. Este vorba despre o cunoscută avocată din Constanța, care, deși pe 03 iulie 2021 îi lăuda munca, la nici două luni distanță nu a mai fost la fel de mulțumită.

Femeia l-a dat în judecată pentru că i-ar fi produs prejudicii estetice grave și permanente în urma operațiilor. După plângerea ei și a altor două victime, bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, măsură contestată ulterior de medic, iar cererea a fost respinsă de judecători la sfârșitul lunii ianuarie

Mărturiile femeilor mutilate de "medicul vedetelor"  Shamieh Hussein

"A fost o intervenție chirurgicală de augmentare mamare și lifting, care s-a soldat cu o infecție foarte urâtă și cu pierderea unei alveole", spune Mircea Gherasim, avocatul victimei.

Femeia, mutilată de medicul pe care inițial l-a susținut, este una dintre avocatele lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul mortal în stațiunea 2 Mai și care mințea în primele declarații de după tragedie, spunând că băiatul care s-a urcat drogat la volan nu ar fi consumator de substanțe interzise. Avocata nu este singura victimă.

Sunt peste 10 femei ale căror vieți au fost distruse după intervenții.

"Zona operației era foarte umflată, avea senzația de arsură. A mers la clinică. Fără să o anunțe, i-a injectat o cantitate mare de betadină. După injectare, au ieșit amândoi din cabinet, lăsând-o singură, fiind întinsă pe pat, aproape de leșin. Doctorii au spus să meargă la terapia durerii, să facă ecografie, că nu mai ține de ei și ca să mai tragă de timp să se vindece operația.

Metoda folosită de medicul Shamieh Hussein pentru a scăpa de procese

Reclamanta a arătat că în urma unei intervenții chirurgicale a rămas cu două implanturi inestetice și care o dor. Pe lângă faptul că și la șase luni de la intervenția chirurgicală încă mai are aţe ce trebuiesc scoase deși majoritatea femeilor acuzau dureri, răspunsul medicului era unul singur.

"I-a spus că ar trebui să aibă răbdare și să treacă trei luni. Trei luni este chiar termenul pentru introducerea plângerii prealabile. Clienta mea a fost destul de inspirată să mă contacteze chiar în ultima zi a acestor trei luni și am formulat plângerea în ultima zi. Probabil că știa și medicul că termenul pentru plângerea prealabilă este de 90 de zile. I-a spus că are de așteptat 90 de zile să se vindece", a mai spus Mircea Gherasim, avocatul unei victime.

"Plângerile formulate de către persoanele vătămate sunt practic depuse, cu nerespectare a termenului procedural și mă refer la termenul de 3 luni", spune Daniela Elena Roșca, avocata medicului Shamieh Hussein.

Medicul nu a răspuns acuzațiilor până la acest moment, nici când a fost contactat telefonic, nici când a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Reporterii Antena 3 CNN au sunat la numerele afișate pe site-urile clinicii pe care le conduce.Până la acest moment, aceștia nu au oferit niciun fel de explicație.

Majoritatea victimelor medicului au acționat în instanță și Comisia de Monitorizare şi, competență profesională pentru cazurile de malpraxis, aflată în subordinea Direcției de Sănătate Publică București.

Reporterii Antena 3 CNN au solicitat un răspuns oficial din partea reprezentanților DSP. Până la acest moment, aceștia nu au oferit niciun fel de explicație.

Shamieh Hussein a devenit unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni, cunoscut drept "doctorul vedetelor", după ce influenceri precum Jador sau Naba Salem au apelat la el pentru mai multe intervenții. În filmarea de la deschiderea clinicii din Constanța apar nume mari din showbiz, precum Tania Budi, Bianca Comănici și Bogdan Mocanu.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close