Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Pilot român, detalii despre întâlnirea cu o navă neidentificată: ”Nici rachetele nu decolează cu viteza cu care acea sferă a plecat de pe loc”

Pilot român, detalii despre întâlnirea cu o navă neidentificată: ”Nici rachetele nu decolează cu viteza cu care acea sferă a plecat de pe loc”

Piloții americani vorbesc despre apariții inexplicabile cu care s-au confruntat în timpul zborurilor, dar nu sunt singurii. Marcel Smoleanu a povestit despre experienețe prin care a trecut în timpul unui zbor de instrucție în 1992.

Pilot român, detalii despre întâlnirea cu o navă neidentificată: ”Nici rachetele nu decolează cu viteza cu care acea sferă a plecat de pe loc”
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    21 Mai 2021   •   18:50

În timp ce în cabina piloților era o atmosferă diferită, acesta și-a dat seama că a văzut niște lucruri pe cer pe care nu putea să și le explice. A apărut o sferă de un roșu puternic, incidentul a fost ținut secret ani de zile.

”În stânga s-a aprins o sferă roșie incandescentă, foarte mare. S-a apropiat de noi”, a povestit pilotul pentru Antena 3.

Câteva zeci de minute obiectul straniu a mers în paralel cu ei, apoi a demarat cu o viteză uriașă.

”Eram toți cu ochii la acea sferă care era de două ori mai mare decât pala elicei, care are 10 metri. Nici măcar rachetele care pleacă pe lună nu decolează cu viteza cu care această sferă a plecat de pe loc. Ne-a tăiat calea și s-a oprit brusc în fața noastră. Abia atunci am realizat că reprezintă un pericol. (...) Generalul ne-a zis ”nu ați văzut nimic” și de atunci nu am mai discutat cu nimeni despre asta.”, relatează Marcel Smoleanu.

Întreaga poveste în video:

×
Subiecte în articol: pilot nava
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close