Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Alertă din cauza reclamelor mincinoase la suplimente. Monica Pop: ”Sunt niște înșelătorii ordinare”

Alertă din cauza reclamelor mincinoase la suplimente. Monica Pop: ”Sunt niște înșelătorii ordinare”

Este alertă din cauza reclamelor mincinoase la suplimentele alimentare care promit vindecări miraculoase pentru diverse afecțiuni și se cere chiar intervenția Guvernului. Patronatul producătorilor de medicamente din România cere de urgență reglementarea acestor suplimente, care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alertă din cauza reclamelor mincinoase la suplimente. Monica Pop: ”Sunt niște înșelătorii ordinare”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2023   •   15:03

Printre altele, se cere interzicerea utilizării acestui superlativ și a unor formule exagerate precum ”miraculos”, ”revoluționar”, ”inovator”, ”salvator”.

Cei care promit vindecări miraculoase în urma folosirii acestor suplimente se folosesc adesea de imaginea unor medici cunoscuți din România. 

”Sunt primadona acestor nenorociți din acest punct de vedere. Pentru că eu `am inventat` medicamente care vindecă tot, care înlătură cataracta și glaucomul.

Sunt niște aberații și ei folosesc nume de medici mai cunoscuți.

Oamenii trebuie să înțeleagă că toate aceste reclame sunt niște fake-uri, sunt niște înșelătorii ordinare și din păcate unii au căzut capcană și au cumpărat.

Să știți că nu sunt suplimente, ei le dau ca și când ar fi medicamente. Sunt și toxice și foarte periculoase”, a declarat Monica Pop la News Magazine.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: suplimente alimentare alerta Monica Pop
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close