Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Cine e Alina Stoica, românca din Madrid de care ascultă orbeşte o armată de interlopi

Cine e Alina Stoica, românca din Madrid de care ascultă orbeşte o armată de interlopi

O româncă stabilită în Spania controlează de ani de zile o reţea de prostituţie şi este şefă peste sute de interlopi. Românca le cerea prostituatelor şi proxeneţilor o taxă de protecţie de 200 de euro pe săptămână, iar cine nu plătea era bătut, sechestrat şi torturat.

de Radu Trascău    |    01 Apr 2023   •   16:33

Alina Stoica a devenit cunoscută ca "Regina Madridului", după ce a moștenit de la iubitul ei, un cunoscut interlop, un adevărat imperiu al terorii pe care nu numai că l-a menţinut, ci l-a şi extins şi astfel a ajuns şefă peste o armată de interlopi.

Alina a fost iubita lui Dorel Hanea, un temut interlop român care a fost ucis în Mexic, în anul 2015. De atunci, românca a preluat imperiul din Madrid şi l-a dezvoltat, însă nu l-a uitat niciodată pe bărbatul pe care l-a iubit şi şi-a tatuat pe tot spatele imaginea acestuia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe lângă taxe de protecţie, românca se ocupă, alături de armata de interlopi pe care o coordona, de o vastă reţea de proxenetism, având zeci de tinere care erau obligate să se prostitueze, multe dintre ele fiind românce.

Presa din Spania a scris că tinerele românce erau obligate să i se supună Alinei şi plăteau de fiecare dată taxa de protecţie săptămânală. "Eu sunt legea pe străzile astea”, obişnuia să le spună românca.

×
Subiecte în articol: Madrid Spania români în Spania
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close