Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Cunoscut profesor universitar, sechestrat la azil. Acuzaţiile fiicei | "Poliţia a încercat să mă ajute să îmi recuperez tatăl"

Cunoscut profesor universitar, sechestrat la azil. Acuzaţiile fiicei | "Poliţia a încercat să mă ajute să îmi recuperez tatăl"

Acuzații grave la adresa conducerii unui azil privat. Fiica unui cunoscut profesor universitar susține că tatăl său a fost sechestrat acolo.

Cunoscut profesor universitar, sechestrat la azil. Acuzaţiile fiicei | "Poliţia a încercat să mă ajute să îmi recuperez tatăl"
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2023   •   14:38

Femeia spune că ar fi încercat să își ia părintele pentru a-l duce la un control medical, însă nu i-a fost permis acest lucru.

În cele din urmă a reușit să îl ia de acolo, însă doar după intervenția poliției.

"Poliția ieri a intervenit, a încercat să mă ajute să îmi recuperez tatăl de la acel azil privat", a spus Irina Stoica, sâmbătă, la Antena 3 CNN.

"Poliția a constatat că acest individ, acest director, l-a sechestrat pe tatăl meu în interiorul azilului", a spus femeia, adăugând că directorul respectiv nu i-a permis accesul decât în schimbul unei sume de bani.

"L-am dus pe 28 iunie, am plătit suma care era stipulată în contract pe luna iulie și a rămas să vin să-l iau pe data de 11 august, când m-am prezentat acolo și mi s-a cerut o altă sumă de bani în schimbul accesului la tatăl meu", a spus ea.

Potrivit femeii, poliția a descoperit că în acest interval de timp, directorul azilului privat a reziliat contractul, de bună voie, fără să o întrebe.

"A reziliat contractul cu mine și a semnat un alt contract cu o altă persoană", a spus femeia.

Aflaţi mai multe informaţii urmărind materialul video de mai jos!

 

×
Subiecte în articol: profesor universitar azil
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close