Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Lucian Elgi, apel către ANAF în legătură cu sumele fabuloase câștigate pe TikTok: "Ajutați-mă să fiu un om cinstit"

Lucian Elgi, apel către ANAF în legătură cu sumele fabuloase câștigate pe TikTok: "Ajutați-mă să fiu un om cinstit"

Lucian Elgi, supranumit "Regele TikTok-ului", le cere autorităților să le explice influencerilor cum sunt fiscalizate sumele fabuloase câștigate pe această platformă.

de Mihaela Bîrzilă    |    12 Mai 2024   •   16:55

Lucian Elgi, supranumit "Rege al TikTok-ului", a vorbit despre sumele uriașe câștigate prin intermediul acestei aplicații.

De exemplu, pentru o singură dedicație făcută pe TikTok, într-un live în care a apărut și manelistul Nicolae Guță, o persoană a plătit 60.000 de euro.

Lucian Elgi spune că a luat legătura cu ANAF în legătură cu modul în care poate beneficia de acești bani în mod corect, însă nu a primit niciun răspuns clar. 

"Este un spectacol online, gratuit. Atenție, gratuit, fără să cerem absolut nimic în schimb. Așa s-a întâmplat și cu Nicolae Guță.

Noi nu aveam de unde să știm că 2,4 milioane de oameni vor urmări live-ul pe întreaga sa durată.

Cadrul legal este problema. Unde mă încadrez cu acești bani? Este o problemă aici, pentru că banii vin sub formă de donație. Eu nu le cer oamenilor, ei îmi dau. 

Ajutați-mă să fiu un om cinstit. Găsiți o soluție pentru ca oamenii să înțeleagă. Eu am sunat la ANAF și am spus că vreau să scot această sumă de bani. Nu există o soluție. 

Mi-aș dori să mă contacteze cineva de la ANAF, să învăț și eu și să ajut, la rândul meu, alți influenceri despre calea legală de a scoate acești bani.

Cunoscând doar 70% dintre cei care au donat până acum, pot să spun că sunt oameni de afaceri", a spus acesta, la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: TikTok donatii lucian elgi
Parteneri
OMS confirmă primul deces al unui om infectat cu gripa aviară
x close