Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Marcel Ciolacu: "Predoiu nu mi-a spus de pragul de 250.000 de lei pentru abuz în serviciu"

Marcel Ciolacu: "Predoiu nu mi-a spus de pragul de 250.000 de lei pentru abuz în serviciu"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, susţine că nu a fost informat cu privire la amendamentul din proiectul de modificare a Codurilor Penale care prevedea instalarea unui prag de 250.000 de lei pentru infracţiunea de abuz în serviciu.

Marcel Ciolacu: "Predoiu nu mi-a spus de pragul de 250.000 de lei pentru abuz în serviciu"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Apr 2023   •   17:57

Liderul PSD l-a criticat pe Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, că nu a ieşit public, înainte de votul din Senat, să explice propunerile pe care le-a făcut şi care au aruncat în aer coaliţia şi scena politică.

"Mă bucur că Ministerul Justiţiei a venit într-un timp foarte scurt şi şi-a asumat un prag, lucru pe care, cu toată prietenia şi cu tot respectul pentru domnul ministru, trebuia să şi-l asume încă de la început când a înaintat şi a trecut legea prin Guvernul României.

Nu m-a anunţat, nu cred că a fost anunţat nimeni. Nu ştiu dacă domnul Predoiu", a declarat Marcel Ciolacu.

Între timp, Ministerul Justiţiei a anunţat că proiectul de lege va fi modificat astfel încât pragul să fie redus de la 250.000 de lei la 9.000 de lei pentru infracţiunea de abuz în serviciu.

Citeşte şi: Predoiu scade pragul abuzului în serviciu pentru a calma spiritele. Ministrul Justiţiei, explicaţii în scandalul momentului

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD PNL abuz in serviciu
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close