Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Un miliardar dispărut în munţii Alpi şi declarat mort a fost găsit alături de amantă în Rusia

Un miliardar dispărut în munţii Alpi şi declarat mort a fost găsit alături de amantă în Rusia

Un miliardar german care a dispărut în condiţii misterioase în urmă cu şase ani în munţii Alpi, a fost găsit în viaţă în Moscova. Bărbatul a fost căutat la acea vreme cu cinci elicoptere şi a fost declarat mort după ce nu a putut fi găsit. El a fost descoperit în viaţă, în Rusia, alături de o amantă mult mai tânără.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2024   •   17:25

Misterul a fost elucidat. Un miliardar care a fost dat dispărut în urmă cu șase ani în munții Alipi, din Elveția a fost declarat mort. Totuși, o anchetă jurnalistică de amploare a scos la iveală faptul că acesta nu doar că nu a murit, dar trăiește bine mersi, la Moscova cu amanta sa mult mai tânără. 

În anul 2018, când a dispărut, miliardarul german avea 58 de ani și a fost văzut ultima oară urcând pe munte, singur. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de el. Timp de mai multe zile echipe de alpiniști i-au căutat trupul, dar în zadar. 

Trei ani după, un tribunal din Köln l-a declarat decedat, iar acesta a lăsat în urmă o soție, trei copii și o avere  de șase miliarde de euro. 

O anchetă jurnalistică de amploare, care a durat mai mulți ani, a scos la iveală faptul că acesta nu a decedat și că își trăiește viața la Moscova cu amanta mult mai tânără. 

Presa germană susține că familia miliardarului ar fi știu că acesta este în viață, dar au ascuns acest lucru.

×
Subiecte în articol: miliardar mort Moscova amanta
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close