Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Misterul morţii Elizei, elevă la cel mai bun liceu din Târnăveni

Misterul morţii Elizei, elevă la cel mai bun liceu din Târnăveni

O elevă de la cel mai bun liceu din Târnăveni a murit la Spitalul de Urgenţă Târgu Mureş. Cu o seară înainte, mama fetei a chemat Ambulanţa, iar eleva a fost internată de urgenţă. După ce a fost stabilizată a fost transferată la Târgu Mureş, unde însă, a doua zi, a murit.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Oct 2023   •   16:58

Eliza, una dintre cele mai bune eleve a liceului, era în clasa a XI-a la secția Filologie. 

"Era un elev exemplar, cu media 9,95, asta spune foarte multe despre ea. Nici prin cap nu ne-a putut trece. A fost un elev exemplar", a declarat Dan Sergiu, diriginte. 

"Era o elevă foarte talentată, pregătită, frumoasă, ambițioasă. Era o prezență caldă. Nu știu să fi avut ceva pe suflet",  a precizat Alina Cerghizan, fosta dirigintă. 

Întreaga comunitate este șocată. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru locuitorii din Târnăveni. Surse din anchetă spun că fata urma un tratament pentru hipertensiune arterială și se bănuiește că ar fi luat o cantitate mai mare de medicamente decât cea prescrisă de medici.

"Polițiștii Secției 11 Poliția Rurală Târnăveni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa a decedat după ce a fost transportată la spital. Pe corpul acesteia nu au fost identificate semne vizibile de violență", transmite IPJ Mureș. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările. 

×
Subiecte în articol: IPJ Mureș Târnăveni
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close